«Подаруй світло»: «Скай» «запалив» серця кременчужан

24.11.2017, 12:02 Переглядів: 4 644

«Подаруй світло»: «Скай» «запалив» серця кременчужан

На цьому концерті неможливо було не закохатися

23 листопада у МПК для всіх закоханих кременчужан співав «Скай». Не закохатися на цьому концерті було неможливо: у друга, у чоловіка, у себе, у музику, у Собчука, у життя...

 

Послухати найромантичніший гурт країни зібрався повний зал кременчужан, які, буквально з першої пісні, вибухнули емоціями, оплесками та підбадьорюючими вигуками. Тепло та вдячно глядачі приймали не лише ліричні пісні у виконанні Олега Собчука, але і драйвові треки гурту.

 

За дві години концерту кременчужани підспівували під «Best друга», «Дай мені любов», «Ідеальну», «Не забувай», «Мовчи», «Я дуже сильно захотів», «Я тебе люблю», «Мелодію серця»... Між піснями фронтмен гурту бажав присутнім кохати самим та бути коханими й дарувати всім тепло і світло своїх душ.

 

Кременчужани віддячили співаку під час виконання хіта «Подаруй світло», подарувавши стільки світла своїх сердець та мобільних телефонів, що глядацька зала перетворилась на справжнісіньке зоряне небо!

 

Мабуть, найбільше тепла «Скаю» подарував все ж не кременчужанин, а відданий фанат гурту Володя, який їздить за ними у турі і танцює вже на 17 концерті! Але не лише він, а й увесь зал, не згоден був відпускати музикантів зі сцени - кременчужани вимагали «біс». І вони отримали улюблений багатьма хіт «Чому ти настільки красива». А фінальну пісню «Україна», разом з артистами, виконав популярний нині кременчужанин Дмитро Харламов - учасник шоу «Топ-модель по-українськи». Вона стала потужним заключним акордом концерту.

 

Згодом після виступу Олег Собчук вийшов до прихильників і усі охочі змогли сфотографуватися з кумиром та отримати автограф. Фото щасливчиків з лідером «Скаю» шукайте на нашому сайті трохи згодом.

 

Фото: Александр Попенко
Автор: Руслана Горгола Фото: Александр Попенко Відео: Александр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх