Хокеїсти «Кременчука» вирвали перемогу в «Білого Барса» лише в овертаймі

19.11.2017, 15:06 Переглядів: 2 450

Хокеїсти «Кременчука» вирвали перемогу в «Білого Барса» лише в овертаймі

Кременчуцькі вболівальники влаштували гравцям і тренерам «коридор слави», зустрічаючи їх оплесками й барабанним дробом

У Броварах відбувся центральний матч 18 туру УХЛ, де зустрічалися лідери турнірної таблиці - «Кременчук» приймав «Білий Барс». Кременчужани виграли в напруженій грі в овер-таймі 5:4, і скоротили відставання від білоцерківців за втраченими очками, що йдуть другими в турнірній таблиці, до чотирьох балів. Про це повідомляє прес-служба УХЛ.

 

На поєдинок приїхали 30 уболівальників з Кременчука, які весь матч активно підтримували команду.

 

Хокеїсти «Кременчука» вирвали перемогу в «Білого Барса» лише в овертаймі

 

Перший період видався дуже напруженим: «Кременчук» більш активно йшов в атаку, але голкіпер "барсів" Сергій Люльчук справлявся з кидками форвардів кременчужан. Рахунок в матчі відкрили гравці «Білого Барса» - Олег Гуменюк віддав відмінну передачу з-за воріт, відрізавши таким чином захисників.

 

На старті другого періоді «барси» зуміли подвоїти перевагу зусиллями Максима Ядловського, який закинув шайбу в більшості. Після другої пропущеної шайби «Кременчук» став грати більш жорстко й активно, що принесло результат вже в тому ж другому періоді. На 35-й хвилині матчу Олексій Костюк успішно зіграв на добиванні після кидка Данила Козачука, і відкрив рахунок шайб своєї команди в поєдинку.


Друга шайба «Кременчука» влетіла через чотири хвилини. Захисник Козачук накинув на ворота «барсів» і капітан Севастян Карпенко відправив шайбу в ворота Люльчука. Вперед «Кременчук» зміг вийти під завісу другого періоду. Відмінно розіграли шайбу в зоні «барсів» Владислав Грицьких і Дмитро Чернишенко, які вивели Сергія Алексаняна-Петровича на ворота - і форвард відзначився в четвертій грі поспіль.

 

Третій період команди грали обережно, і можна навіть сказати обережно. За 5 хвилин до кінця зустрічі Дмитро Даниленко закинув другу шайбу своєї команди в матчі в більшості, однак трохи більше ніж через хвилину Дмитро Чернишенко вивів «Кременчук» вперед вдруге в матчі. Ледве розігравши шайбу в центрі льоду, форвард "барсів" Дмитро Даниленко протягнув шайбу за ворота, і Владислав Куцевич з п'ятака відправив шайбу в ворота, зрівнявши рахунок.

 

До самого кінця третьої двадцятихвилинки рахунок так і залишився рівним, і команди перевели матч в овертайм - вже вдруге в цьому сезоні. Перемогу в матчі «Кременчук» приніс капітан Севастян Карпенко, який з п'ятака переграв воротаря «Білого Барса».

 

Після поєдинку з виходу арени «Термінал» кременчуцькі вболівальники влаштували гравцям і тренерам «коридор слави», зустрічаючи їх оплесками й барабанним дробом.

 

 

«Кременчук» - «Білий Барс» - 5:4 ОТ (0:1; 3:1; 1:2; 1:0)

Шайби: 0:1 Панов (Ромахін, Гуменюк), 14:52. 0:2 Ядловський (Куцевич, Лесніков), 24:25. 1:2 Костюк (Козачук, Чорний), 33:48. 2:2 Карпенко (Гриценко, Козачук - більш.), 37:29. 3:2 Алексанян-Петрович (Чернишенко, Грицьких), 39:52. 3:3 Даниленко (Лесніков, Куцевич), 55:13. 4:3 Чернишенко (Красильников, Грицьких), 56:35. 4:4 Куцевич (Даниленко, Лесніков), 56:46. 5:4 Карпенко (Грицьких, Чернишенко - більш.), 60:59.

«Кременчук»: Власенко (Петленко); Роганов - Козачук, Наливайко - Грицьких, Горлушко - Савицький; Кривошапкін - Карпенко - Гриценко, Чернишенко - Красильников - Алексанян-Петрович, Чорний - Костюк - Поліщук, Крючонкін, Ефимочкин

«Білий Барс»: Люльчук (Качула); Логач - Табашник, Васильєв - Ядловський, Воронін - Гриценко, Савченко - Грицюк; Панов - Ромащенко - Тимченко, Куцевич - Даниленко - Лесніков, Сеник - Гуменюк - Ромахін, Дурдиєв - Найдьонов - Нетеса

 

Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:
- Вийшов дуже цікавий хокей - активний, завзятий. Я недавно почув слова Анатолія Тарасова: «Хокей - це стихія, а стихією неможливо управляти». Але сьогоднішня зустріч показала, що і наші гравці, і «Білого Барса» з таким молодецьким запалом, може вміння десь не вистачає, але намагалися керувати «стихією». Десь пощастило, десь немає - бойова гра, мені сподобалася.

- Другий раз «Кременчук» виграв у «барсів» в овертаймі. Чого не вистачає, щоб перемогти в основний час?
- Терпіння. Коли пропустили четверту шайбу, то у нас на льоду була основна п'ятірка. Не можу сказати, що вони вийшли незібраними, але є такі моменти, коли треба трохи потерпіти, трохи десь жорсткіше зіграти, уважніше, і цього не вистачило.

- Яка мета перед «Кременчук» коштує в регулярному чемпіонаті?
- У нас молода команда, ми вчимося грати в хокей, поповнюємо багаж майстерності, плюс хочемо, щоб у хлопців горіли очі. Нас не сильно хвилює зараз турнірна таблиця і місце в ній. Намагаємося давати гравцям важкі тренування, чергуючи їх з іншими. Хочу подякувати нашим уболівальникам, які приїхали на матч з Кременчука. Їх підтримка допомогла нам сьогодні.

 

Турнірна таблиця

Хокеїсти «Кременчука» вирвали перемогу в «Білого Барса» лише в овертаймі

 

Наступний матч підопічні Олександра Савицького зіграють 21 листопада в Харкові проти місцевого «Динамо». Початок поєдинку о 17:50.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх