Історія двох актрис, багатого спадкоємця та інтровертки: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

19.11.2017, 08:35 Переглядів: 3 233

Для тих, хто цей осінній вікенд вирішив провести вдома за ароматною кавою та цікавою книгою, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ ім. Горького Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку книжкових новинок

«100 великих діячів культури України».
Книга містить 100 коротких біографічних оповідей – лаконічних портретів найвидатніших представників культури, які в різні роки працювали як на теренах України, так і за її межами: скульпторів, архітекторів, художників, діячів театру та кіно, письменників і поетів. Творчість багатьох митців, чиї прізвища увійшли до цієї книги, мало відома широкому загалу. Отже є можливість дізнатися багато нового.
Історія двох актрис, багатого спадкоємця та інтровертки: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

 

Ірен Роздобудько «Зів’ялі квіти викидають».
Зів’ялі квіти, які зберігаються в душі у вигляді жалю за минулим або нездійсненним, треба викидати. Про це – історія двох актрис, «колишніх» зірок радянського кіно, і однієї молодої жінки, яка доглядає за ними в притулку для самотніх акторів. Все життя ці актриси ворогували між собою, адже були суперницями в коханні до чоловіка, який виявився не вартим любові та самопожертви. І тільки наприкінці життя обидві зрозуміли, що могли бути… найкращими і найвірнішими подругами.

 

Алла Полянская «Тайны виртуальной жизни».
Паола жила очень замкнуто: она не любила общаться с людьми и старалась лишний раз не выходить из дома. Теперь это не проблема: в Интернете можно заказать любые вещи и продукты, найти работу, завести друзей и даже влюбиться. Паола выбралась из своей квартиры всего лишь на один вечер и попала в круговорот событий перевернувших всю ее жизнь. Реальная жизнь виртуальных друзей окончилась допросом в полиции, ведь именно Паола обнаружила тело неизвестного мужчины. Им оказался их общий знакомый, тоже завсегдатай форума, промышлявший сбором компромата и шантажом. И теперь охота идет уже на саму девушку…
Історія двох актрис, багатого спадкоємця та інтровертки: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

 

Олег Рой «Фамильные ценности, или Возврату не подлежит».
Везет тем, кто родился в семье с богатой родословной, кто рос в доме, где есть добрые традиции, которые передаются от поколения к поколению. А особенно повезло тем, кто становится наследником фамильных ценностей. Бальке подфартило: он действительно родился с золотой ложкой во рту. Но чтобы стать во главе семьи, взять в свои руки опасный бизнес – производство и продажу ювелирных изделий, ему нужно стать наконец взрослым. Поэтому его бабушка написала такое завещание, по которому Бальке придется в корне изменить свою судьбу.

 

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: 3d-galleru.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх