Футболісти «Гірник-Спорту» отримують зарплату по 12 тисяч гривень, а в «Інгульці» - по 50

14.11.2017, 08:02 Переглядів: 5 317

Футболісти «Гірник-Спорту» отримують зарплату по 12 тисяч гривень, а в «Інгульці» - по 50

Президент «Гірника-Спорт» Петро Каплун розповів про різницю в фінансових можливостях клубу з Горішніх Плавнів і лідерів Першої ліги

Президент футбольної команди «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів Петро Каплун відповів на питання вболівальників. За його словами, у Першій лізі правлять клуби «аграрні королі». 

 

- Фінансове становище клубів Першої ліги зараз більш-менш рівне, а на плаву зараз аграрні королі. Вони ще бідкаються, маючи по 50 тисяч гектарів. Звичайно, вони в змозі фінансувати свої команди, ось ми і бачимо, що вони рвуться, - цитує президента офіційний сайт «Гірник-Спорт». - Локтіонов в Інгульці сидить в запасі, тому що вони скуповують всіх і можуть запропонувати зарплати 50 тисяч гривень. А у нас зарплата 12 тисяч гривень. Є різниця? У Русі зарплати починаються з 30 тисяч і до 50. У «бідному» Миколаєві пропонують зарплати в 30 тисяч гривень.


Петро Каплун додав, що клуб справно платить податки.


- Тільки в цьому році ми заплатимо більше трьох мільйонів гривень податків, а ті клуби нічого не платять. Якби ці три мільйони залишилися у нас в клубі, я б теж платив гравцям по 30-40 тисяч. Але ми працюємо за правилами, які встановила держава, - додав президент клубу з Горішніх Плавнів.


Нагадаємо, що після гри з «Колосом», керівництво футбольного клубу «Кремінь» зустрілося з вболівальниками. На питання відповідали директор МФК «Кремінь» Андрій Недяк, головний тренер Сергій Ященко, капітан Ігор Тимченко та депутат Кременчуцької міськради Олександр Плескун. 

 

 

P.S. Заробітна плата у «Кремені» близько 8 тисяч гривень, при цьому футболісти грають без премій. У тренерів зарплата ще нижче за футболістів - близько 3200 грн. 

Автор: Альона Душенко Відео: ФК "Горняк-Спорт" Джерело відео: youtube.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх