Кременчуцьким трансформерам немає рівних у вогінгу

9.11.2017, 16:28 Переглядів: 5 143

Кременчуцьким трансформерам немає рівних у вогінгу

Пишаємося земляками!

21-22 жовтня вихованці кременчуцької студії танцю TeRRa Dance представили місто на маштабному вог-балі Whoopee Weekend у Києві. Про це «Телеграфу» повідомила керівник студії Марія Крижановська.

 

Вогінг-майстерність кременчуцьких танцівників віком від 8 до 19 років оцінював легендарний вогер з Америки Арчі Бернетт (Archie Burnett). Всього у 10 номінаціях змагалися 150 дітей з України, Росії, Білорусії.

 

Кременчуцьким трансформерам немає рівних у вогінгу

 

- Наші діти виграли 4 номінації, в одній забрали 2 місце і ще в двох дійшли до півфіналів, - говорить Марія Крижановська. - У цьому стилі існує поняття вог-дому, наш називається The House of Transformers, тому у кожного в ніку є приставка Transformers. На даний момент ми найсильніший український вог-будинок.


Отже, вітаємо юних переможців та насолоджуємось їх виступами:

 

  1. Runway Kids - модельна хода серед діток до 12 років. Переможець - Цехоцька Дар'я/ aria Transformers


  2. Kids Performance - номінація для дітей до 12 років, де вони показують танцювальну майстерність, гнучкість, розтяжку, поузінг. Цю номінацію виграли відразу 5 діток з нашого будинку: Кузнецова Соня/Sofi Transformers, Парасоцька Оля/Olis Transformers, Колесникова Владислава/Vladis Transformers, Цехоцька Даша/Daria Transformers і Трішина Аня/Angel Transformers


  3. New Way - доросла категорія, від 12 років, де потрібно показати майстерність розтяжки в танці. Її також виграли відразу 4 представниці нашого дому: Грамузова Дар'я/Princess Transformers, Чишко Валерія/Chishka Transformers, Усенко Дана/Dana Transformers і Ярина Аня/Ann Transformers


  4. Vogue Femme - дуже жіночний і манірний танець для учасників від 16 років. І в ній ми також виграли будинком в складі: Крижановська Марія/Mariam Transformers, Бароніна Анна/Annette Transformers і Жукова Єлизавета/Lizzy Transformers



  5. Друге місце в категорії Old Way (категорія про силу і грацію простих поз) виграла Крижановська Марія/Mariam Transformers


  6. Жукова Ліза/Lizzy Transformers дійшла до півфіналу в номінації Face (вміння подати своє чисте ідеальне обличчя)
    Кременчуцьким трансформерам немає рівних у вогінгу

  7. Козієнко Євгенія дійшла до півфіналу в номінації початківців вог-танцюристів Virgin
    Кременчуцьким трансформерам немає рівних у вогінгу

Довідково:

Vogue або voguing - надзвичайно стилізований сучасний напрям танцю, що розвинувся в латиноамериканському районі Нью-Йорку Харлем (англ.Harlem) в 1980-тих. Танець набув популярності у 1990, коли був показаний у відео-кліпі Мадонни «Vogue», і продемонстрований в документальному фільмі «Париж палає».

 

Натхненний журналом Vogue, вогінг характеризується модельними позами поєднаними з різкими та чіткими рухами рук, ніг та тіла. Цей напрям зародився на балах афроамериканців та латиноамериканців Харлему. Виступи називали презентаціями, а пізніше «перфоменсами». З роками, танець еволюціонував в більш складну і ілюзорну форму, яку називають вогом.

 

Офіційні конкурси проходять у формі балів «Дому». «Дім» — об'єднання танцюристів на зразок сім'ї. Одним з найпопулярніших домів є «The House of Ninja». Членів «Домів» називають «дітьми», деякі з них змінюють свій нік, щоб продемонструвати приналежність до «Дому».


Автор: Руслана Горгола Джерело фото: Марія Крижановська Відео: TeRRa Dance Centre Джерело відео: youtube.com
Теги: вог
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх