Кремінь поступається Сумам та опускається

4.11.2017, 15:53 Переглядів: 3 968

Кремінь поступається Сумам та опускається

Кременчуцькі футболісти втрачають очки

4 листопада футбольний клуб "Кремінь" поступається "Сумами" - 0:2 й опускаються у зону вильоту. 

 

«Кремінь» – «Суми» 0:2
Голи: 
Бушман 13, 47

Попередження: Степанчук 57, Горват 72,  Піскун 80 - Лиховидько 31, Вечурко 65, Єсип 85, Литвиненко 90

 

«Кремінь»: Онопко, Вовкодав (Бичков, 71), Ходуля, Ченбай, Ентін (Янаков, 67), Піскун, Прошенко (Авраменко, 76), Степанчук (Боровський, 60), Богданов (Саркісян, 68), Горват, Тєртишний. Запасні: А.Олійник, Квачов. Головний тренер: Сергій Ященко

«Суми»: Литвиненко, Акубардія, Богачов, Дурай, Квасний, Лиховидько (Лебедь, 89), Вечурко, Мединський (Єсип, 74), Лебеденко (Муховиков, 90), Бушман (Кошелюк, 83), Грищенко (Галенко, 78). ЗапасніМахарадзе, Штанько. Головний тренер: Богдан Єсип

 

Арбітр: Дмитро Денисюк (Київська обл.)
Асистенти: Віталій Федорок (Чернігів), Дмитро Запороженко (Запоріжжя)
Четвертий арбітр: Олександр Садовий (Кременчук)
Інспектор: Геннадій Бич (Київ)

 

 

У «Кременя» матч через перебір жовтих карток пропустив капітан Ігор Тимченко, але після довготривалої травми повернувся Богдан Бичков.

 

Сумчани з перших хвилин взяв господарів в оборот. І вже на 13 хвилині Бушман головою відправив м'яч у ворота. «Синьо-білі» намагались відігратись за рахунок штрафних, але змінити цифри на табло не змогли.


На початку другого тайму гості подвоїли рахунок, дубль оформив Бушман – 0:2. Сумчани у матчі за 6 очок беруть необхідну перемогу, а «Кремінь» перериває безпрограшну серію і повертається у зону вильоту.


Розлюченню вболівальників не було меж, вони вимагали пояснень за відсутність гри футболістів на полі.

 

Кремінь поступається Сумам та опускається


Першим під «каток» потрапив депутат Кременчуцької міської ради Олександр Плескун. Вболівальники просили пояснити чому клуб при тому, що він муніципальний відчуває проблеми з фінансуванням.


За словами депутата, один з основних спонсорів кубу Жеваго припинив фінансування команди. Зараз шукають можливість фінансування команди. З наступного року обіцяють збільшити фінансування з місцевого бюджету.


Вболівальники дуже хочуть обіцяної зустрічі з керівництвом клубу, а також запрошують міського голову на ігри «Кременя», до речі, у цьому році залишилася лише одна домашня гра.

 

Вибачались перед вболівальниками за погану гру і футболісти.

 

Директор МФК "Кремінь" Андрій Недяк у телефонній розмові повідомив "Телеграфу", що підприємство КрАЗ та депутат Костянтин Жеваго допомагають команді фінансовою підтримкою. 

 

- У них немає письмових зобов'язань перед кубом, вони надають спонсорську допомогу. Дійсно коштів для повноціного функціонування для команди майстрів не вистачає, - зазначив Андрій Дмитрович.  

 

Також він додав, що не від кого не ховається і постійно знаходиться на території стадіону і всі охочі можуть приходити і задавати питання. Через те, що виникла така необхідність після матчу з "Колосом" керівництво клубу, футболісти, а також представники влади зможуть відповісти на питання вболівальників.

 

Кремінь поступається Сумам та опускається

 

Головний тренер "Сум" Богдан Єсип:

- Результатом матчу задоволений. Ми розуміли, що гра за 6 очок і в разі, якщо ми сьогодні не виграємо, то було б дуже важко боротися за те, щоб залишитися у Першій лізі. В обороні зіграли надійно та чітко. Саме те, що ми просимо від футболістів. У нападі у завершальній стадії добре зіграв Бушман, забив два голи. Звичайно не буває без помилок, і тренер не мок бути задоволений на всі 100%, результатом задоволений, а от у грі в атаці можна було зіграти краще і забити ще один гол. Дякую вболівальникам, навіть сьогодні приїхали нас підтримати.

 

Старший тренер "Кременя" Сергій Свистун після матчу відповів на питання

 

- Хочеться почути Ваш коментар, а саме не як по результату, адже програють всі команди, а саме по грі виникає дуже багато питань. У грі за 6 очок замість того, щоб відриватися від найближчого суперника і виходити із зони вильоту, ми не бачили гри
- Погоджусь з Вами. Це не була гра, а відбулося "что то" на полі. Сьогодні команда була лише присутньою на полі. Гри не було. Для мене також не зрозуміло. Я сам у шоці. Я втомився вибачатися перед вболівальниками. Чому такі метаморфози? Дві чудові гри провели, де було видно колектив, а сьогодні кожен сам по собі. В чому причина? я так швидко не можу відповісти, необхідно проаналізувати гру. Ну не може, щоб команда проводила хороші ігри й тут так провали у матчі з командою за 6 очок. Будемо думати та розбиратися, якщо ні – будемо подавати у відставку, якщо немає між гравцями і тренерами узгодженості.

- А є такі підозри, що є неузгодження?
- Я не буду поки коментувати це.

 

Результати 20 туру

«Рух» - «Десна» -2:1

«Волинь» - «Авангард» - 2:1

«Інгулець» - «Арсенал» - 1:0

«Кремінь» - «Суми» - 0:2

«Оболонь-Бровар» - «Нафтовик-Укрнафта» - 3:2

«Геліос» - «Жемчужина» - 3:0

«Колос» - «Гірник-Спорт» - 1:0

«Полтава» - «Балкани» - 4:0

«Миколаїв» - «Черкаський Дніпро» - 3:0

 

Турнірна таблиця

Кремінь поступається Сумам та опускається

 

Анонс 21 туру, 10-11 листопада

 

«Жемчужина» - «Волинь»

«Черкаський Дніпро» - «Інгулець»

«Десна» - «Гірник-Спорт»

«Балкани» - «Рух»

«Авангард» - «Полтава»

«Нафтовик-Укрнафта» - «Миколаїв»

«Суми» - «Оболонь-Бровар»

«Кремінь» - «Колос»

«Арсенал» - «Геліос»

 

11 листопада о 13.00 МФК "Кремінь" проведе останній домашній матч у цьому році. Суперником "синьо-білих" буде ковалівський "Колос". А 18 листопада у Києві "Кремінь" зіграє з "Оболонь-Бровар", після цього кременчуцькі футболісти підуть у відпустку. 

Фото: Александр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Александр Попенко Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх