Приходь 7 листопада під ВРУ і дай відсіч олігархічному режиму!

6.11.2017, 11:00 Переглядів: 4 551

17 жовтня 2017 року стало початком справжніх змін у країні. Тисячі українців вийшли на площу Конституції перед Верховною Радою, аби голосно заявити цій владі та Президенту: «Роби або йди!». Відтоді акція триває, а наші вимоги залишаються незмінними.  

 

Приходь 7 листопада під ВРУ і дай відсіч олігархічному режиму!

7 листопада стане зрозуміло, чи витримає ця Верховна Рада свій головний іспит і чи зможе проголосувати за закони, що розпочнуть зміни в країні. Цього дня ми чекали декілька тижнів. Ми закликаємо кожного небайдужого українця прийти в цей день під Верховну Раду і дати оцінку діючій владі.

Саме у цей день ми або змусимо Президента і Парламент працювати на благо всієї України, або визначимо наш спільний план подальшої боротьби. У нас для цього є і сили, і можливості.

 

Ми вимагаємо ухвалити закон і створити дієвий Антикорупційний суд, який зможе розглянути всі справи НАБУ і покарати бариг, що хижацьки розграбовують нашу країну.

 

Ми вимагаємо скасувати депутатську недоторканність і притягнути до відповідальності всіх посадовців, які продовжують свої оборудки, сховавшись за стінами Верховної Ради. Закон має бути однаковим для всіх, так само як і відповідальність за скоєні злочини.

 

Ми вимагаємо ухвалити новий закон про вибори до Верховної Ради за відкритими партійними списками, аби українці самі визначали, хто гідний представляти їхні інтереси у парламенті. Ми вимагаємо скасувати мажоритарну систему, бо саме так до влади потрапляють бариги і «гречкосії», які перетворюють політичну діяльність на прибутковий бізнес.

 

Якщо і ти прагнеш змін у країні, дзвони: 095-668-00-26, 096-099-12-21

візьмемо з собою  7 листопада о 10:00  на площу Конституції під Верховну Раду!

Змінимо Україну разом!

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх