«Когда болен, но шоу отменять нельзя»: хворий Хливнюк відспівав у Кременчуці 2-годинний концерт, але на біс так і не вийшов

28.10.2017, 13:04 Переглядів: 7 073

«Когда болен, но шоу отменять нельзя»: хворий Хливнюк відспівав у Кременчуці 2-годинний концерт, але на біс так і не вийшов

Фоторепортаж з концерту гурту «Бумбокс» у Кременчуці

Вечір п'ятниці, 27 жовтня, кременчужани провели у компанії українського дальнобій-гурту «Бумбокс», що завітав до нашого міста дорогою з Дніпра до Миколаєва у рамках концертного туру «Голий Король», присвяченого виходу однойменного міні-альбому.

 

Виконанням пісні про голого короля і розпочався концерт на сцені міського Палацу культури. Не дивлячись на те, що зал не був забитий під зав'язку, публіка тепло вітала улюблених артистів.

 

Уже на другій пісні, а це були «Сталеві квіти», музиканти додали запалу, а найсміливіші дівчата повставали з місць та почали танцювати. Щоправда сміливиць цього разу виявилося не так багато, але з кожною наступною піснею їх ставало все більше і врешті-решт назбирався цілий прохід. Найактивніше музикантів підтримувало тріо дівчат під сценою, які, як зізнався Андрій, подорожують за «Бумбоксом» по різним містам туру. Кременчужани все ж трималися стриманіше і геть не всі наважувалися підспівувати.

 

Та й не варто забувати, що підспівувати Хливнюку - справа не з легких. Андрій славиться тим, що практично ніколи наживо не виконує пісні у звичних, альбомних версіях. На сцені співак імпровізує змінює вокальні лінії, а нерідко і слова пісні. Цей концерт не став винятком - кременчужани почули не лише вокальні імпровізації фронтмена, але і музичні від інших учасників гурту.

 

Ще на початку виступу Андрій Хливнюк зізнався, що захворів і що таке часто трапляється з музикантами в турі, а триматися йому допомагає «колдрекс». Взагалі, протягом усього виступу, співак спілкувався з публікою, а глядачі, в свою чергу, вітали аплодисментами та вигуками його слова.

 

Зал співав разом з Андрієм і давно перевірені часом хіти («Бетакаротин», «Почути», «Наодинці», «Поліна», «Квіти в волоссі», «Вахтёрам», «Hip-Hop», «Выход», «Дитина», «Ты одна»), і новіші, але не менш хітовіші треки з попереднього максі-синглу («Дурень», «Мала», «Рок-н-Рол»). Встигли кременчужани запам'ятати слова і з останнього міні-альбому: крім «Голого Короля» та «Сталевих квітів» прозвучали «Болєльщік», «Вечер в Рио», «Колишня». Фанатів гурту «Скрябін» порадував хіт Кузьми «Спи собі сама», кавер на який також подарував кременчежанам «Бумбокс». 

 

 

Так і не почули прихильники гурту пісні «Люди», якою музиканти відкривали попередній концерт. Можливо цього разу її приберегли «на біс», але стан здоров'я завадив Андрію повернутися до публіки. Протягом концерту у артиста час-від часу зривався голос і він переходив на хрип. Тоді Хливнюк просив допомоги у залу і кременчужани підспівували, але все ж співаючих було недостатньо. Після кожного разу Хливнюк дякував залу за допомогу.

Посеред виступу Андрій навіть пожбурив мікрофон, побуцав його ногами і зник зі сцени, певне за ліками, адже повернувся за кілька хвилин і продовжив. Проблеми зі здоров'ям не завадили артисту відспівати майже 2-годинний концерт, але змусили неочікувано його завершити та піти зі сцени не попрощавшись.

 

Глядачі не збирались відпускати улюбленців так просто – люди повставали з місць та зібрались під сценою, аплодуючи й вимагаючи появи «на біс». Близько 10 хвилин кременчужани кликали музикантів, але очікування публіки виявились марними – Андрій Хливнюк на сцену так і не повернувся.

 

Хлопці подякували Кременчуку у Facebook:

 

В коментарях під постом про хворобу кременчужани розділилися на два табори: ті, хто розуміють артиста і ті, хто вважає, що варто було якщо не співати «на біс», то хоча б просто вийти і попрощатися.

 

«Когда болен, но шоу отменять нельзя»: хворий Хливнюк відспівав у Кременчуці 2-годинний концерт, але на біс так і не вийшов

 

Перед концертом «Телеграфу» вдалося поспілкуватися з лідером гурту на прес-конференції, де Андрій розповів про «Голого Короля», славу, гроші та що важливіше - здоров'я чи концерти. Відео з зустрічі чекайте пізніше на нашому сайті.

Фото: Александр Попенко
Автор: Руслана Горгола Фото: Александр Попенко Джерело відео: facebook.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх