«Наш будинок хочуть підірвати», - кременчужани з будинку №47 по проспекту Свободи

25.10.2017, 16:34 Переглядів: 8 180

«Наш будинок хочуть підірвати», - кременчужани з будинку №47 по проспекту Свободи

Мешканці скаржаться на неякісний ремонт покрівлі й викликали всі оперативні служби

Мешканці будинку №47 по проспекту Свободи скаржаться на неякісний ремонт покрівлі. За словами мешканців верхніх поверхів, через відсутність покрівлі квартири затоплює.

 

- Ремонт у липні розпочали жваво, але через два тижні призупинилися. Так вийшло, що над нашою квартирою зняли покрівлю і до сьогодні даху немає. За цей час нас тричі заливало і виходило, що заливало навіть сусідів з третього поверху. Ми написали заяви й до комунальних служб і до виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, - розповіли подружжя Лушинів Валентина і Віталій.

 

«Наш будинок хочуть підірвати», - кременчужани з будинку №47 по проспекту Свободи

 

Також кременчужани розповіли, що шифер на вентиляційних трубах не дозволяє газу випаровуватися і повертається до квартир, це може призвести до вибуху будинку. Тому мешканці викликали ДСНСників, поліцію, швидку та газову службу.

 

«Наш будинок хочуть підірвати», - кременчужани з будинку №47 по проспекту Свободи

 

Активістка Ірина Митрофанова, яка живе в цьому будинку розповіла, що роботи з літа виконує львівська фірма «Візин Річ». Договір з виконання робіт уклала УЖКГ з львівською фірмою. 30% фінансів на виконання робіт виплатили, а інші 70% заплатять по завершенні робіт.

 

- Роботи почали виконувати ще влітку, але зараз у людей під час зливи тече зі стелі. Літо завершилося, а наш будинок входить у зиму з дірявим дахом, тому що частини даху просто немає, - розповіла Ірина. - Вчора працівники винесли труби. Вони сказали, що це сміття, а це каналізаційні шахти через які залишки газу йдуть вгору. Виходить, що шифер, який перекриває вихід і повертає залишки газу в квартири мешканців. Спілкувалася зі спеціалістами, то вони повідомили, що є вірогідність до вибуху будинку. Виходить, що наш будинок хочуть зірвати.

 

«Наш будинок хочуть підірвати», - кременчужани з будинку №47 по проспекту Свободи

 

Журналісти оглянули дах будинку. Ремонт з покрівлі даху будинку роблять двоє працівників, хоча за їх словами повинні робити четверо. Частину покрівлі замінює клейонка, яка обшарпалася від вітру. А також на духу лежить частина труб. Мешканці розповіли, що завдяки пильним бабусям вдалося запобігти крадіжці труб з даху будівлі.

 

- Днями бачили, як частини труб не було, але сьогодні зранку вони з'явилися, - діляться сусіди.

 

Працівниця технагляду відмовилася спілкуватися як з журналістами, так і з мешканцями. А от керівник будівельної фірми ТОВ «Візин Річ» Ігор Заїка повідомив, що до зими планують закінчити роботи з заміни покрівлі даху, а збитки від протікання компенсують після закінчення робіт. Димові канали, які перекриті шифером, завтра зранку планують прибрати.

 

- У нас вийшли проблеми з постачанням матеріалів. Ми проплатили за покрівлю, поки чекали рішення технагляду вияснилося, що завод продав нашу бухту, і ми залишилися без матеріалу. Ми почали у терміновому порядку почали шукати матеріал і знайшли лише 500 квадратів. До кінця тижня плануємо закрити частину покрівлі, а протягом місяця закриємо об'єкт, - додав Ігор Заіка.

 

А поки мешканцям будинку з газової служби рекомендують активно не користуватися вентиляцією.

 

- Експеримент з листком паперу показав, що витяжка є. Єдине прохання до мешканців будинку, щоб вони не активно користувалися газовими колонками до того часу як приберуть шифер з витяжки.

 

Як повідомили Телеграфу мешканці будинку, після того як всі служби поїхали працівники зібрали інструменти і поїхали. Вони сказали, що перед ними затримки по зарплаті близько 20 тисяч гривень, тому на даному об'єкті працювати не будуть. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх