Понад 2 тони підняли 13 кременчужан

21.10.2017, 08:35 Переглядів: 3 652

Понад 2 тони підняли 13 кременчужан

Спортсмени змагалися на чемпіонаті України з жиму лежачи та станової тяги

14 жовтня в Олександрії відбулися змагання Чемпіонату України з жиму лежачи та станової тяги за версією української федерації натурального пауерліфтингу. Олександрійщина зібрала близько 70 найсильніших спортсменів Кіровоградської, Київської, Полтавської, Дніпропетровської, Черкаської та Харківської областей. 


Організатором змагань була Українська федерація натурального пауерліфтингу та громадська організація «Сильна Олександрійщина».Змагання проводилися за чинними Правилами WNPF. Змагались спортсмени з жиму лежачи та станової тяги, коли з трьох підходів потрібно вижати лежачи та підняти найбільшу вагу штанги, при цьому враховується власна вага спортсмена.


Кременчук представили 13 спортсменів зі спортивного клубу «Атлетік». Наші спортсмени показали справжній клас і дуже гарні результати:

 

Роман Жемчужний виконав норматив Майстер спорту України, та здобув срібну медаль чемпіонату України в ваговій категорії до 67,5 кг. Його результат жим лежачи -112,5 кг.


Олександр Ермолінський здобув золоту медаль чемпіонату України в ваговій категорії до 75 кг, з результатом жим лежачи - 130 кг.

 

Олександр Шпак виконав норматив Майстер спорту України, здобув бронзову медаль в категорій (JNR) та срібну медаль в категорій (OPEN) чемпіонату України в ваговій категорії до 90 кг з результатом, жим лежачи -155 кг.

 

Павло Кириленко виконав норматив Майстер спорту України, у ваговій категорії до 90 кг (OPEN) здобув золоту медаль чемпіонату України з жиму лежачи, з результатом -160 кг.

 

Володимир Корольов МСУ здобув золоту медаль чемпіонату України серед (ветеранів), у ваговій категорії до 100 кг, з результатом жим лежачи -145 кг.

 

Марія Спірідонова виконала норматив кандидата в Майстри спорту України зайняла перше місце і золота медаль чемпіонату України серед (JNR)в ваговій категорії до 67.5 кг, з результатом жим лежачи – 65 кг.

 

Дмитро Степаненко виконав норматив Майстер спорту України. Він завоював перше місце і золоту медаль чемпіонату України серед (JNR) у ваговій категорії до 90 кг, з результатом жим лежачи - 160 кг.

 

Едуард Білик виконав норматив Кандидата в Майстри спорту України, посів перше місце і золота медаль чемпіонату України серед (JNR) у ваговій категорії до 100 кг з результатом жим лежачи -160 кг.

 

Юрій Шкиря виконав норматив Майстер спорту України, здобув срібну медаль чемпіонату України в категорій (OPEN), у ваговій категорії до 100 кг
з вражаючим результатом, жим лежачи – 187,5 кг.

 

Юрій боєць Нацгвардії, тричі їздив на передову і зону антитерористичної операції. У складі СК “Атлетик” вперше брав участь у змаганнях.

 

Олександр Шпак майстер спорту України здобув золоту медаль чемпіонату України серед (ветеранів та OPEN), у ваговій категорії до 110 кг. Його результат жим лежачи — 180 кг.

 

Олександр Василенко виконав норматив Майстер спорту України, здобув бронзову медаль чемпіонату України в категорій (OPEN), у ваговій категорії до 100 кг результатом жим лежачи – 185 кг.

 

Олена Живогляд КМСУ здобула золоту медаль чемпіонату України серед (OPEN), у ваговій категорії до 67.5 кг, з результатом станова тяга - 130 кг, та в абсолютній першості - 2 місце.

 

Марія Спірідонова завоювала перше місце і золоту медаль чемпіонату України серед (JNR) в ваговій категорії до 67.5 кг, станова тяга – 120 кг, та в абсолютній першості – 3 місце. Також вітаємо Марію з виконанням нормативу Кандидата в Майстер спорту України.

 

Так само як і Марія вперше участь у чемпіонаті брав 15-річний Лев Куленко. При його вазі 52 кг Леву вдалося підняти вагу понад 150 кг.

 

Лев Куленко виконав норматив Майстер спорту України. Також він завоював перше місце і золоту медаль чемпіонату України серед (JNR) в ваговій категорії до 52 кг, з вражающим результатом, станова тяга – 152,5 кг.

 

Олександр Ермолінський виконав норматив Кандидата в Майстер спорту України. Кременчужанин завоював срібну медаль чемпіонату України серед (OPEN) в ваговій категорії до 75 кг з результатом станова тяга – 170 кг.

 

Хочеться побажати переможцям міцного здоров'я, щастя, радості, сонячних днів у житті, бадьорості духу, нових цікавих змагань і «золотих» перемог!

Автор: Альона Душенко Джерело фото: СК "Атлетік"
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх