Хокейний клуб «Кременчук» перемагає та відривається від «Динамо»

17.10.2017, 09:01 Переглядів: 2 474

Хокейний клуб «Кременчук» перемагає та відривається від «Динамо»

Підопічні Олександра Савицького на 5 очок відриваються від харків'ян 

16 жовтня кременчуцький хокейний клуб у домашньому протистоянні переміг харківське "Динамо", про це повідомляє прес-служба "Кременчука". 

 

Рахунок в матчі на 4 хвилині відкрив гравець "Кременчука" Дмитро Чернишенко. Виїхав з-за воріт він в падінні переправив шайбу у ворота. Через сім хвилин Олексій Красильников з гострого кута в дев'ятку подвоїв рахунок, але помилка в обороні дозволила в меншості Володимиру Чердаку скоротити відставання до одного гола.

 

У другому періоді Гліб Кривошапкін здорово протягнув шайбу вздовж борту, попутно обігравши двох суперників, і віддав точний пас на Олексія Красильнікова, який в падінні вразив ворота - 3:1. 

 

У заключній двадцятихвилинці «Динамо» знову повернуло розрив в одну шайбу, гол на рахунку Олександра Праведного. В середині періоду дубль Тимура Гриценка (форвард відзначився в більшості і меншості) зробив рахунок 5:2, і здавалося зняв всі питання про переможця, але харків'янин Богдан Піддубний через хвилину повернув «Динамо» в гру. Підопічні Олександра Сеуканда кинулися в кінці матчу відіграватися, поміняли воротаря на шостого польового гравця, але кременчужани вистояли і довели справу до перемоги 5:3.

 

Найбільше в матчі набрав очок Красильников - 4 (2+2)

 

 

«Кременчук» - «Динамо» 5:3 (2:1, 1:0, 2:2)

«Кременчук»: Власенко (Петленко); Козачук - Роганов, Наливайко - Грицьких, Горлушко - Савицький; Бойков - Карпенко - Чернишенко, Гриценко - Кривошапкін - Красильников, Чорний - Шах - Шиманський, Крючонкін, Ефимочкін.

«Динамо»: Гурко (Поливянний); Ефремов - Піддубний, Гребонкін - Шматько, Хохлов - Крюченко; Чердак - Максименко - Олійник, Худяков - Праведний - Сиротенко, Колядинський - Халін - Куликов, Костін, Виноград.

Голи: 1:0 - Чернишенко (Красильников) - 3:47,2:0 - Красильников (Грицьких, Кривошапкін) - 10:14,2:1 - Чердак – мен. - 15:10,3:1 - Красильников (Гриценко, Кривошапкін) - 21:10,3:2 - Праведний (Худяков) - 41:40,4:2 - Гриценко (Красильников, Бойков – біл.) - 49:29,5:2 - Гриценко (Грицьких, Кривошапкін – мен.) - 51:49,5:3 - Піддубний (Чердак, Куликов – біл.) - 52:58.

 

Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- Вийшла швидка гра, де ми допускали помилки, над якими працюємо на тренуваннях. Повели в рахунку, але пішло розслаблення - пропускаємо незрозумілі голи, віддаляємося. Граємо нормально, створюємо багато гольових моментів, але не завжди їх доводимо до взяття воріт. Радує, що хлопці стараються, але засмучує, що мало забивають. Є над чим працювати. Зараз для нас головне, щоб у гравців була пристрасть. Є проблеми і в захисті, будемо намагатися грати більш строго в обороні. У наступному матчі проти «Львів» так само будемо намагатися грати в активний хокей.

Турнірна таблиця

Хокейний клуб «Кременчук» перемагає та відривається від «Динамо»

 

Наступний матч підопічні Олександра Савицького зіграють 19 жовтня о 18:00 у «Терміналі» проти «Галицьких Левів».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук", УХЛ Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх