Кременчуцькі хокеїсти поступилися «білим барсам»

13.10.2017, 21:38 Переглядів: 2 509

Кременчуцькі хокеїсти поступилися «білим барсам»

Після перемоги над "барсами" підопічні Олександра Савицького у зустрічному матчі втрачають очки

13 жовтня хокейний клуб "Кременчук" після "волідольної" перемоги з "барсами" поступився їм сьогодні. Поєдинок завершився з рахунком - 6:2.

 

 

"Білий Барс" - "Кременчук" - 6:2 (3:1, 1:0, 2:1)

Шайби: 0:1 Бойков, 00:38. 1:1 Печерських (Тимченко, Ромащенко - більш.), 07:29. 2:1 Бондаренко (Куцевич), 07:36. 3:1 Бондаренко (Ядловський, Куцевич - більш.), 19:00, 4:1 Панов (Ядловський, Куцевич), 37:43. 5:1 Сеник (Бондаренко, Ромащенко): 45:33. 5:2 Красильников (Грицьких), 46:38. 6:2 Бондаренко (Ромащенко, Ядловский), 56:37.

«Білий Барс»: Качула (Краснопольский); Логач - Герцик, Табашник - Ядловський, Гриценко - Грицюк, Васильєв - Савченко; Печерських - Ромащенко - Тимченко, Бондаренко - Куцевич - Лесніков, Панов - Найдьонов - Сеник, Дурдиєв - Ведмедев - Гуменюк.
«Кременчук»: Петленко (з 7:36 Власенко); Козачук - Роганов, Боєвих - Грицьких, Горлушко - Савицький; Бойков - Карпенко - Чернишенко, Крючьонкін - Кривошапкін - Красильников, Чорний - Шах - Шиманський, Наливайко, Ефимочкін.

 

 

За інформацією прес-служби клубу, з першого вкидання на арені «Білий Барс» між командами пішла цікава й гостра боротьба на кожному метрі хокейного майданчика. Вже на 38-й секунді матчу шайбу закинув Антон Бойков. «Білий Барс» відігрався через 7 хвилин, чисельну перевагу реалізував Данило Печерських. Тільки-но розігравши шайбу в центрі майданчика, Кирило Бондаренко побіг в атаку, і, обігравши голкіпера, вивів свою команду вперед. На деякий час гра заспокоїлася, але під завісу першого періоду рахунок збільшив Кирило Бондаренко, який реалізував ще одну більшість своєї команди.

 

У другому періоді гра вирівнялася, команди стали приділяти більше уваги грі біля своїх воріт. На 38-й хвилині матчу захисники «Кременчука» упустили Івана Панова, що відправив четверту шайбу в ворота.

 

На старті 3 періоду гол забив білоцерківець Ілля Сеник. Пройшла хвилина, і нападник кременчужан Олексій Красильников здорово зіграв ключкою в повітрі, добивши шайбу в ворота після рикошету від голкіпера.

 

 

Проте, більше шайб у цьому матчі кременчужани закинути не змогли. Остаточний рахунок 6:2 встановив Бондаренко, який оформив хет-трик.

 

Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- У нас це був третій матч за п'ять днів, тому хлопці морально і фізично «підсіли». Але найголовніше, що не вистачило емоцій. З «Вовками» була хороша гра, з «Білим Барсом» попередній поєдинок був дуже емоційним. Команда молода, тому не вистачило нас на цей матч. Потворно і сумбурно зіграли в обороні. Накопичилася втома, через це не змогли використати більшість. Це основні причини поразки.

 

Турнірна таблиця

Кременчуцькі хокеїсти поступилися «білим барсам» 

 

Наступний поєдинок ХК «Кременчук» зіграє 16 жовтня в броварському «Терміналі» проти харківського «Динамо». Початок матчу о 18.00.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх