Через зрив сесії Полтавської облради на мешканців Білецьківки напишуть заяву в поліцію

13.10.2017, 16:34 Переглядів: 3 120

Через зрив сесії Полтавської облради на мешканців Білецьківки напишуть заяву в поліцію

Голова обласної ради Олександр Біленький напише заяву на мешканців Кременчуцького району, які блокували трибуну облради та змусили достроково завершити розгляд питань сесії

12 жовтня достроково завершилася сесія Полтавської обласної ради, депутати так і не встигли розглянути ряд питань через блокування трибуни мешканцями Білецьківки.

 

Мешканці виступили проти створення комунального підприємства ландшафтного парку «Кременчуцькі плавні». Після того як депутати прийняли зміни до рішення 18 сесії Полтавської облради «Про організацію регіонального ландшафтного парку «Кременчуцькі плавні» мешканці Білецьківки заблокували трибуну. Саме рішення набуде чинності з 1 січня 2018 року.

 

 

Через блокування трибуни голова обласної ради Олександр Біленький закрив пленарне засідання сесії та наголосив що звернеться до правоохоронців щодо неправомірних дій активістів.

 

- Хаосу на сесії Полтавської обласної ради не буде, усе буде так, як трактує регламент! Причиною оголошення перерви сесії стало ставлення представників громади. Я вважаю, що така поведінка неприпустима, і від мене особисто буде звернення до правоохоронних органів надати оцінку поведінки цих людей, які усупереч рішенню депутатського корпусу, таким чином себе поводили — сідали, лягали перед трибунами обласної ради. Ми цього терпіти не будемо. Повернення до хаосу не буде. Або у нас не буде сесій, або у нас не буде отакої псевдороботи громадськості, як вони себе називають, - сказав Олександр Біленький.

 

Разом з тим, голова обласної ради наголосив, що хаосу на сесіях обласної ради не буде – все проходитиме за Регламентом роботи ради. Він запевнив, що незабаром будуть внесені відповідні зміни до Регламенту.

 

– Мабуть, депутати уже самі прийшли до того, що треба змінити філософію відношення обласних депутатів і громадськості. Тому ми внесемо зміни до Регламенту обласної ради, зробимо його більш жорсткішим для того, щоб був порядок, бо демократія — це, в першу чергу, порядок і закон, - додав голова обласної ради.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Олександр Біленький
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх