Rock Kava — чому саме 33?

25.09.2017, 16:00 Переглядів: 4 515

Я вже пошкодувала, що раніше не заходила сюди ...

    Прогуляючись вулицями нашого міста, я неоднарозово зазирала у вікна кав'ярні Rock Kava на бульварі Пушкіна. Центральна вулиця з легкою атмосферою ретро та напрочуд затишна. Цікаво, як часто заходить хтось сюди? І ось в мене там зустріч. Запрошують вже з порогу. На вході табличка: “Вітаємо! Заходьте!”

    Зайшовши до кав'ярні, уважно почала розглядати гармонійно вписані в інтер'єр картини.

Rock Kava — чому саме 33?

До мене привітно української звернувся молодий хлопець. Повідомляю йому навіщо прийшла.

- А вас вже чекають, — всміхнувся юнак.
За столиком біля вікна сиділа Ольга.
    Ольга Павленко — кременчуцька художниця, засновник студії мистецтв “Кольорово”. Вона представила колекцію своїх картин в кав'ярні “РокКава”. Ольга щиро привітала мене українською. Одразу ж захотілося спілкуватися на рідній мові. Вибачилася, що рідну не вивчала, але намагаюсь “наверстать упощенное”. Вона пожартувала:
- Говоріть, як вам зручно, я можу й німецькою. Пізніше з'ясувалось, що Ольга за освітою вчитель німецької.
Попросивши у Ольги трохи часу, я продовжила розглядати картини. Назва колекції “33”. Кожна з її робіт має свій характер та настрій, але за контрастом можe вписатися в будь-який простір.

Rock Kava — чому саме 33?
- Ольго, чому саме “33”? - запитала я.
- В цьому році мені виповнюється 33 роки. Для мене це новий рівень, новий етап життя. Тепер я можу робити те, що хочу саме я. І це чудово! Коллекція “33” — це 3 серії картин. Першу з них (11 робіт), я присвятила своїй мамі. Вона й представлена сьогодні в кав'ярні. Другу — батькові, а третю — своїй донечці. Мама в нашій сім'ї завжди асоціювалася з яблуками. Вдома і в сестри в саду, з маминої ініціативи, майже усе яблуні! Ідучи до гостей, до дітей, вона завжди приносить яблука. Тому на всіх картинах зображені яблука. Одна з робіт є подаруноком мамі на День народження. (прим. автора: це єдина робота, яка за контрастом відрізнялася від інших робіт — м'які та ніжні кольори). Мама залюбки “позичила” мені її для виставки.

Rock Kava — чому саме 33?
- Якщо матуся — це “яблука”, а батько?
- О! Батько в мене все життя займається пасікою та виноградом. Це те, чим він живе, це — його душа. Вже в листопаді я представлю другу серію картин, яку присвятила йому.

Rock Kava — чому саме 33?
    Ми довго розмовляли з Ольгою про сім'ю, дітей, про життя. Діти для неї — окрема тема. Художниця з теплом та трепетом розповідала про своїх учнів зі студії мистецтв “Кольрово”. Складалося вражання, ніби вона говорить про своїх, рідних дітей. І я зрозуміла, що такі доброзичливі, багатогранні, відверті та відкриті люди як Ольга, виростають в щасливих родинах. І, вже виходячи з них, вміють ділити та множити те щастя і робити щасливими інших. Тому колекція “33”, це, можливо, вдячність своїй родині. Я впевнена, ці картини будуть нести тільки світлу та добру енергетику. Де б вони не висіли — вдома, офісі або іншму місці. Роботи із колекції “33” можна придбати.

Rock Kava — чому саме 33?

Rock Kava — чому саме 33?

    А краще завітати в кав'ярню Rock Kava на бульвар Пушкіна, замовити кави або чаю, вибрати затише місце та насолоджуватися атмосферою спокою розглядаючи картини Ольги. Я вже пошкодувала, що раніше сюди не заходила... Бо насправді - це особливе місце. Тут особлива аура. Тут працють особливі люди. І тут особливо, по-іншому спливає час...

Rock Kava — чому саме 33?

Олена Келембет

 

RocK Kava бул. Пушкіна, 18

             вул.Соборна, 21 (ТЦ Галактика)

https://www.facebook.com/rockkavacafe/?fref=ts

 

 

 

Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх