Понад 1600 кг на трьох підняли кременчужани на чемпіонаті України

24.09.2017, 12:57 Переглядів: 2 759

Понад 1600 кг на трьох підняли кременчужани на чемпіонаті України

Тижневий марафон з пауерліфтингу відбувся в Луцьку

14 вересня у Луцьку стартував тижневий марафон з пауерліфтингу - чемпіонат України з класичного пауерліфтингу серед всіх вікових груп. Чемпіонат налічував більше ніж 300 спортсменів з усіх областей України.

 

Головною подією третього дня змагань для Кременчука став виступ спортсмена СК «ТИТАН» кандидат у майстри спорту України Дмитра Бойка, який є представником збірної Полтавської області та тренується під керівництвом тренера, а за сумісництвом віце-президента Владислава Крамаренка. Виступав Дмитро у ваговій категорії до 74 кг серед юніорів. Зібравши у важкій боротьбі суму трьох вправах 585 кг (210+135+240), кременчужанин виконав норматив Майстра спорту України і почесно зайняв третє місце чемпіонату України здобувши бронзову медаль для свого міста та команди. Це був перший чемпіонат України для Дмитра у новій віковій групі.

 

Наступний день змагань, теж був увінчаний чудовим результатом. Кандидат у майстри спорту України Альона Купрієнко, яка також є представником збірної Полтавської області та тренується під керівництвом тренера Ігоря Федорченка, зібрала в дебютному для себе чемпіонаті України суму 330 кг (120+60+150) і виборола срібну нагороду.

 

На змаганнях виступив ще один кременчужанин Ігор Федорченко. У ваговій категорії 105 кг серед чоловіків він зібрав суму в трьох вправах 690 кг (210+190+290) і виконав Майстра спорта України. На жаль, Ігорю в дебютному чемпіонаті не вдалося завоювати призове місце.

 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: СК "Титан"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх