Вболівальники «Кременя» просять брати з них по 20 грн за вхід на футбольні матчі команди

19.09.2017, 11:31 Переглядів: 4 708

Вболівальники «Кременя» просять брати з них по 20 грн за вхід на футбольні матчі команди

Відповідну петицію написали вболівальники на сайті Кременчуцької міської ради

Вболівальники футбольного клубу «Кремінь» після розмови з керівництвом клубу запропонували зробити платний вхід на матчі. На думку вболівальників, навіть якщо зробити вхід по 10-20 грн це не дуже вдарить по кишені, але хоч якось допоможе клубу. Їм порадили написати петицію на сайті Кременчуцької міської ради, що вони й зробили.

 

- Дана петиція є зверненням міської громади з проханням дати дозвіл керівництву МФК «Кремінь» впровадити платні квитки за вхід на футбольні матчі команди в рамках Першої ліги чемпіонату України... Попри те, що футбольний клуб є муніципальним, є приклади інших учасників змагань, МФК «Миколаїв» встановив платний вхід по 40 грн, - йдеться в повідомленні.

 

Платний вхід хочуть запровадити, щоб поліпшити фінансовий стан команди.

 

- На даний момент, середнє число вболівальників, які відвідують матчі становить близько 1300 осіб. Ми вимагаємо дати дозвіл керівництву МФК «Кремінь» впровадити платний вхід на домашні матчі команди вартістю 20 грн. Для плану запуску даного процесу, існує пропозиція керівництва команди впровадити тестовий період протягом 2-х матчів з квитками вартістю 10 грн. Після впровадження платних квитків, очікуваний дохід клубу з одного домашнього матчу підвищиться на 20000 - 25000 грн., за частину сезону 2017/2018 рр, яка залишилася це приблизно 200 000 грн. Таким чином, громада Кременчука, включаючи активних уболівальників допоможе команді поліпшити її фінансове становище і тим самим сприятиме підвищенню рівня матеріальної мотивації гравців МФК «Кремінь», які вимагають нашої спільної підтримки. Ми за сильну команду, яка не повинна мати гірші фінансові умови, ніж, наприклад, «Колос» з села Ковалівка, «Балкани» з села Зоря і т.д.,- зазначають вболівальники.

 

Нагадаємо, що після серії невдалих ігор команди директор МФК «Кремінь» Андрій Недяк розповів про важкий фінансовий стан команди. Головний спонсор КрАЗ через економічну ситуацію не в повному об’ємі виплачує свою фінансову частину, а гроші виділені з місцевого бюджету в основному передбачені на дитячу академію.

 

- Зараз заявити, що завтра все буде добре й у нас будуть фінанси, які вирішать всі проблеми, я не можу. Можу сказати лише, що і далі буду шукати спонсорів, і якщо хтось піде нам на зустріч, то можна буде говорити про щось інше. Поки що інших варіантів я не бачу, - зазначив директор МФК «Кремінь» Андрій Недяк.

 

Через недостатнє фінансування, яке знаходиться на рівні Другої ліги, команда не змогла достатньо підсилитися у міжсезоння.

 

 

Вболівальники «Кременя» просять брати з них по 20 грн за вхід на футбольні матчі команди

 

Підтримати ініціативу можна тут.

Чи треба робити вхід на матчі МФК «Кремінь» на «Кремінь-Арені» платним?

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх