«Кременчук» поступився «Білому Барсу» на льоду і в кулачних боях

13.09.2017, 21:32 Переглядів: 3 650

«Кременчук» поступився «Білому Барсу» на льоду і в кулачних боях

Кременчуцька команда поступається другий матч поспіль

13 вересня хокейний клуб «Кременчук» у Білій Церкві поступився «Білому Барсу» з рахунком - 3:5.  

 

У центральному матчі другого туру чемпіонату УХЛ сезону-2017/18 ХК «Кременчук» зіграв в Білій Церкві проти місцевого «Білого Барса». Підтримати кременчужан приїхав їх фан-сектор в кількості 20 уболівальників. Про це повідомляє прес-служба клубу.

 

«Кременчук» поступився «Білому Барсу» на льоду і в кулачних боях

 

Господарі першими відкрили рахунок, кременчужани відігралися і двічі вели в рахунку по ходу матчу 2:1 і 3:2. Але фортуна була в цей день на стороні "барсів", в яких хет-триком відзначився Микита Лесніков.

 

 

"Білий Барс" - "Кременчук" - 5:3 (1:1, 3:2, 1:0)

Шайби: 1:0 Лесніков (Бондаренко, Ядловський), 00:52. 1:1 Алексанян-Петрович (Поліщук), 19:27. 1:2 Поліщук (Кривошапкін, Грицьких), 22:19. 2:2 Куцевич (Даниленко), 23:01. 2:3 Чернишенко (Грицьких - більш.), 29:36. 3:3 Лесніков (Даниленко, Куцевич), 37:27. 4:3 Лесніков (Куцевич, Даниленко - більш.), 38:05. 5:3 Даниленко (Лінас), 55:12.

«Білий Барс»: Краснопольський (Качула); Герцик - Табашник, Ядловський - Воронин, Логач - Грицюк, Д. Гриценко - Б. Савченко; Бондаренко - Ромащенко - Тимченко, Куцевич - Даниленко - Лесніков, Дурдиєв - Печерських - Сеник, Панов - Найденов - Гуменюк.

«Кременчук»: Петленко (Калашник); Боєвих - Козачук, Наливайко - Грицьких, Горлушко - Савицький, Роганов; Бойков - Карпенко - Чернишенко, Алексанян-Петрович - Кривошапкін - Поліщук, Чорний - Єфімочкін - Шиманський, Крюченкін.

  

«Кременчук» поступився «Білому Барсу» на льоду і в кулачних боях

 

Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький: 

- Поступилися на «п'ятаку», захисники не добре зіграли, плюс погана реалізація більшості. Я б не сказав, що у нас сьогодні був сильний другий період. На початку його непогано зіграли, але потім пішли непотрібні видалення і безладна гра в обороні на п'ятаку привела до програшу другого періоду, а на третій вже й сил не вистачило, бо багато відіграли в захисті одні й ті ж гравці. Звідси й такий результат. Хоча, звичайно, я не розчулює заслуги гравців «Білого Барса», хлопці старалися, молодці, вітаю їх із заслуженою перемогою.

 

- Наступний матч у «Кременчука» 15 вересня проти «Вовків». Чекаєте від команди тільки перемогу?

- Завжди хочеться вигравати, але на даному етапі нам головне робити правильні висновки. Ми знаємо куди йдемо і до чого прагнемо. Працюємо - готуємося до майбутніх перемог.

Так само хочу подякувати нашим вболівальникам, які приїхали на гру з Кременчука. Не вийшло їх сьогодні порадувати перемогою, але думаю матч їм сподобався, адже команди виклалися повністю.

 

Головний тренер ХК "Білий Барс" Костянтин Буценко:
- Прекрасний день вийшов! Сьогодні ми здобули перемогу - і виграла, перш за все вся команда. Наші хлопці зуміли проявити характер. Нам ця перемога потрібна була як повітря. Сьогодні нам протистояла дуже сильна команда «Кременчук», дуже непоступлива і бойова. Однак ми проявили характер, і я дуже вдячний хлопцям.

Також хочу висловити свою вдячність нашим уболівальникам, які підтримували нас. Величезне їм спасибі! І я думаю у нас все вийде, настрій на майбутнє і настрій у нас хороші! І ще раз красно дякую нашим хлопцям і вболівальникам!

 

 

Результати 1 туру:

Донбас - Кременчук – 5:2

Білий Барс - Галицькі Леви – 4:0

Динамо - Вовки – 8:1

 

2 тур

Вовки - Донбас - 1:13

Білий Барс - Кременчук - 5:3

Динамо - Галицькі Леви - 6:2

 

3 тур

15.09, 18.00 Кременчук - Вовки

16.09, 14.00 Донбас - Галицькі Леви

16.09, 18.15 Динамо - Білий Барс

 

Турнірна таблиця

«Кременчук» поступився «Білому Барсу» на льоду і в кулачних боях

 

Наступний поєдинок підопічні Олександра Савицького зіграють 15 вересня в броварському «Терміналі» проти «Вовків». Цей матч стане для «Кременчука» першої «домашньої» грою, оскільки арена СК «Айсберг» знаходитися на реконструкції.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Білий Барс" Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх