Кременчужани з плакатами «Московська церква - спонсор окупанта» протестували під Свято-Успенською церквою

6.09.2017, 10:34 Переглядів: 6 359

Приїзд делегації священнослужителів з Києва кременчужани зустріли протестом

Сьогодні зранку кременчужани пікетували під стінами Свято-Успенського собору. Люди прийшли з фотографіями загиблих кременчужан під Іловайськом, а також з плакатами «Московська церква - спонсор окупанта», «Паша мерседес слуга путіна» та «Онуфрій геть з України».

 

 

- Ми знаємо, що у Кременчук приїхав настоятель церкви Московського патріархату, хоча вони і намагаються завуалювати, що ніякого відношення до московського патріархату не мають. Цією акцією хочемо показати, що ми проти церкви Московського патріархату у нас в Україні. Священики цієї церкви зі зброєю в руках вбивають наших людей. За гроші парафіян купуються патрони, які потім будуть вбивати їх рідних, - розповіла активістка Ірина Митрофанова.

 

Нагадаємо, що сьогодні у Свято-Успенській церкві Кременчуцька єпархія відзначає 10 річницю з дня утворення. У кафедральному соборі відбувається святкова літургія, яку очолив Митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, намісник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, а також єпископ Кременчуцький і Лубенський Миколай.


- Вдячний Богу за милість прибути на цю землю, де живе трудолюбивий народ, який святкує 10-ліття заснування єпархії. Вітаю усіх жителів з цим святом, адже без Бога ми нічого не можемо зробити. Сьогодні наша держава як ніколи потребує божої милості, яка б умиротворила кожне людське серце. Нам ніхто не допоможе, якщо ми себе не зможемо захистити, - додав митрополит Павел.

Фото: Александр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Александр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх