МФК «Кремінь» створює сенсацію у матчі з «Геліосом»

25.08.2017, 19:22 Переглядів: 5 869

МФК «Кремінь» створює сенсацію у матчі з «Геліосом»

Кременчуцька команда бере три очки у матчі з «сонячними»

25 серпня кременчуцьким футболістам вдалося взяти очки у матчі з харківським "Геліосом". "Кременю" вдалося перемогти "сонячних" з мінімаьним рахунком - 1:0.

 

«Геліос» - «Кремінь» - 0:1 (0:0)

Голи: Тимченко 64п

«Геліос»: Сидоренко, Шопін, Счастливцев, Луценко, Козлов А.А. (Зеленевич 52), Семенина (Глушицький 52), Гранкін, Субочев, Кіча, Кравченко С. (Абєлєнцев 78), Козлов А.Є. Запасні: Котляров, Биков, Кравченко В., Томенко, Биков. Головний тренер: Сергій Сизихін

«Кремінь»: Олійник А., Бичков, Ходуля, Ченбай, Горват (Квачов 79), Піскун, Вовкодав (Богданов 58), Боровський (Прошенко 85), Степанчук (Олійник В. 66), Саркісян (Янаков 57), Тимченко. Запасні: Онопко, Авраменко. Головний тренер: Сергій Ященко

Дискваліфіковані: Дмитро Скоблов («Геліос») - Дмитро Тєртишний («Кремінь»)

Видалення: Глушицький 90+5’

 

Головний арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)

Арбітри: Денис Романов та Андрій Семенов (Дніпро)

Резервний арбітр - Дмитро Кривушкін (Харків)

Спостерігач арбітражу - Євген Котенко (Суми)

 

 

«Кремінь» їхав на матч з «Геліосом» у статусі аутсайдера, команда чотири гри не могла не лише виграти, а й забити. Але підопічним Сергія Ященка вдалося не лише забити, а перемогти одного з лідерів чемпіонату. Нарешті закінчилася незабивна серія кременчужан, яка тривала 344 хвилин (280 хв у попередніх іграх та 64 хв у цьому матчі).


У цьому матчі відбулося кілька замін, через дискваліфікацію матч пропустив Дмитро Тєртишний. На воротах досвідченого Віталія Онопка замінив старожил «Кременя» Андрій Олійник, який минулого сезону зіграв лише дві гри (на початку сезону з «Реал Фармою» і заключний матч «Кременя» у Другій лізі з «Нікополем-НПГУ»). Змін також зазнала центральна оборона, на поле з перших хвилин вийшов Сергій Вовкодав.


Матч розпочався з небезпечного моменту біля воріт «Кременя». Вже на 7 хв м’яч відскочивши від поля струхнув поперечину. «Кремінь» одразу відповів супернику, Саркісян обігравши гравців віддав передачу на Боровського, але Богдан пробив вище воріт. До перерви шанс змінити рахунок був у Тимченка. Бомбардир «синьо-білих» прямо набігав на воротаря, але в боротьбі зі Счастливцевим впав, замість заробленого пенальті досвідчений центрфорд отримав «гірчичник».


У другому таймі «Кремінь» знову не давав «сонячним» зіграти у свій футбол. На 64 хв Тимченко виграв верхову боротьбу скинув м’яч у вільну зону, де Степанчука збив голкіпер «Геліоса». Капітан Тимченка сповна скористався моментом розвівши воротаря м’яч по різних кутках – 0:1. До кінця матчу було достатньо часу, але рахунок на табло залишився незмінним.

 

Після матчу півзахисник "Кременя" Сергій Степанчук, який заробив пенальті, подякував вболівальникам за підтримку, але виділив одного особливого, який підтримав команду на трибунах.

 

- Ми дуже довго чекали цю перемогу, не тільки ми, а й наші вболівальники. Гра була дуже нервовою, видно з перших хвилин, що ні команда суперника, ні ми сьогодні просто так очки віддавати не маємо наміру. В епізоді з заробленим пенальті можу сказати, що коли пішла довга передача на Тимченко я трохи запізнювався, повинен був йти раніше, але як виявилося потім це було й на краще. Я прокинув м'яч повз воротаря і воротар суперника буквально зніс мене!
Хотілося б подякувати нашим уболівальникам за таку підтримку, особливо хочу виділити нашого 12 гравеця - Діму Тєртишного. Попри свою дискваліфікацію він приїхав на гру і підтримав нашу команду у важкий для всіх нас момент!

 

Голкіпер "синьо-білих" Андрій Олійник, який з перших днів відродження клубу (2003 рік - ред) вперше зіграв у Першій лізі.

 

- Це був мій дебют в 1 лізі, тому настрой на гру був дуже бойовий. Хотілося зіграти на кожен м'яч, який летів у сторону моїх воріт. Були моменти де реально пощастило, але в загальному ми були дуже згуртовані й намагалися як могли. Геліос - лідер, тому багато хто в нас не вірив, але це додало нам сил. Хочу подякувати нашому фан сектору, які нас підтримували всю гру!

  

Керманич «Кременя» Сергій Ященко розповів «Телеграфу», що команда грала у хорошому настрої:

- Ще після матчу з Інгульцем хлопцям у роздягальні сказав, що якщо вони з такою самовіддачею будуть грати й проти Геліоса, то прийде результат. Перед матчем аналізували сильні сторони суперника, які наші гравці нейтралізували. Загалом грою задоволений. Хоч почали гру скомкано. Геліос на правах господаря створив тиск, але ми заспокоїлися, повірили у свої сили й довели гру до логічного завершення. Я задоволений відношенням хлопців до гри. Сьогодні була видна команда, один за одного, яка здобуває досвід у Першій лізі. На грі проглядалася ігрова картинка та розуміння ігрових ситуацій.

 

 

Головний тренер "Геліоса" Сергій Сизихін

 

 

Результати 8 туру

«Балкани» - «Авангард» - 0:1
«Геліос» - «Кремінь» - 0:1
«Волинь» - «Суми» - 1:0
«Рух» - «Черкаський Дніпро» - 0:1
«Гірник-Спорт» - «Арсенал» - 1:3
«Десна» - «Жемчужина» - 3:1
«Інгулець» - «Оболонь-Бровар» - 0:0
«Полтава» - «Нафтовик-Укрнафта» - 2:2
«Колос» - «Миколаїв» - 2:2 

 

Турнірна таблиця Першої ліги

МФК «Кремінь» створює сенсацію у матчі з «Геліосом»

 

Анонс 9 туру, 30-31 серпня

«Авангард» - «Колос»

«Арсенал» - «Десна»

«Миколаїв» - «Інгулець»

«Жемчужина» - «Балкани»

«Кремінь» - «Волинь»

«Черкаський Дніпро» - «Гірник-Спорт»

«Нафтовик-Укрнафта» - «Рух»

«Суми» - «Полтава»

«Оболонь-Бровар» - «Геліос»

 

30 серпня о 17.00 «Кремінь» вдома прийме луцьку «Волинь», а 3 вересня зіграє на виїзді з «Полтавою».

Автор: Альона Душенко Джерело відео: GELIOS2002
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх