Проїзд у розстрочку: 88-річну бабусю відмовляються возити безкоштовно

22.08.2017, 09:04 Переглядів: 6 910

Проїзд у розстрочку: 88-річну бабусю відмовляються возити безкоштовно

Пенсіонерку, яка рятувала життя у Другу світову війну відмовляються возити безкоштовно у транспорті, а у разі відсутності коштів жінка сплачує водію після отримання пенсії

88-річній Ніні Валентинівні з Недогарків відмовляють у пільговому проїзді. Жінка у 16 років рятувала життя на Другій світовій війні, надавала першу медичну допомогу, витягала тіла загиблих, а тепер немає можливості безкоштовно проїхатися у транспорті. Про це ТЪ повідомив небайдужий кременчужанин Роман, за його словами він також учасник бойових дій.

 

- Ми можемо постояти за себе, а хто постоїть за них? Тим паче, ми також будемо у такому поважному віці. Невже це допустимо, щоб відмовляли у проїзді пенсіонерці, учаснику бойових дій? - дивується Роман.

 

Ніна Валентинівна розповіла нам, що до Кременчука її привела біда - з дому вкрали кошти, тому приїхала до правоохоронців написати заяву.

 

- Це не вперше зникають кошти з дому. Минулого разу два тижні жила без грошей, сусіди підгодовували хто шматок хліба дасть, хто яйце у борг. Тільки отримала пенсію як знову кошти зникли. У мене пенсія 1750 грн, після того як роздала борги залишилося 632 грн., і тих тепер немає, - розповіла пенсіонерка.

 

Жінка без грошей не змогла навіть скористатися пільговим проїздом, щоб дістатися до відділку поліції, довелося позичати гроші у сусідів.

 

- Якщо у мене немає можливості заплатити, я потім з пенсії виплачую водію маршрутки за проїзд за той час, коли у мене не було грошей, - поділилася Надія Валентинівна.

 

Проїзд у розстрочку: 88-річну бабусю відмовляються возити безкоштовно

 

Нагадаємо, що на Полтавщині діє програма компенсації проїзду для пільгових категорій. З 29 січня минулого року діє Порядок виплати компенсації за проїзд автомобільним транспортом пільгових категорій громадян на міжміських та міжобласних маршрутах загального користування (протяжність перевищує 50 км). Про це нагадують органи соціального захисту Кременчука.

 

 

Для виплати компенсації пільговик має звернутися за місцем реєстрації до управління соціального захисту:
по Автозаводському району: проспект Свободи, 66 каб. 26.
по Крюківському району: вул. Івана Приходька, 90 каб. 116.

Автор: Альона Душенко Фото: Олександр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх