«На 800 метрів інколи потрібно бути і жорсткою», - кременчуцька легкоатлетка Ольга Ляхова

13.08.2017, 16:16 Переглядів: 3 238

«На 800 метрів інколи потрібно бути і жорсткою», - кременчуцька легкоатлетка Ольга Ляхова

На жаль, спортсменка не змогла потрапити до півфіналу

10 серпня у Лондоні на чемпіонаті світу кременчуцька легкоатлетка Ольга Ляхова показала не найкращий результат. Вона фінішувала шостою з результатом - 2 хвилини 02,07 секунди і припинила боротьбу, не вийшовши навіть до півфіналу. Про це повідомляє прес-служба Федерації легкої атлетики.

 

Чим закінчиться забіг Ольги Ляхової на чемпіонаті світу, не було зрозуміло до заключних метрів дистанції. Здавалось, українка вже у кроці від потрапляння до трійки, а з нею і до півфіналу змагань на 800-метрівці. Але не все сталося, як гадалося. Ляхова фінішувала шостою і не змогла дібратися за часом (2.02,07 хв).

- Був нервовий біг, доводилось постійно штовхатися. На дистанції двічі ледь не впала: на 200 метрів і на фінішній прямій. Дивом залишилася на ногах. Коли сіпаєшся по ходу дистанції, це дуже сильно вимотує і складно фінішувати, як зазвичай. Сили ніби й добре розрахувала, але потрібно було бігти рівніше.

- Але враховуючи те, якою стіною бігли дівчата, щоб бігти рівніше, потрібно було виходити ледь не на третю-четверту доріжку?

- Так, але це чемпіонат світу. Це зовсім інші змагання. Тут потрібно бути не лише дуже швидким, а й дуже розумним тактично. У нас ще дуже багато роботи, я знаю свої недоліки, ми їх обговорюємо з тренером і працюємо над ними. І коли ми їх позбавимося, можна буде бігти набагато швидше і боротися не лише за півфінал і фінал, а й за призову трійку.

Чи зупинилася переді мною суперниця на фініші? Насправді, все так швидко відбувалося, що… Дівчинка вибігла, я за нею, вона мене підштовхнула – і я вже не змогла її обійти, адже ритм збився. На 800 метрів таке буває, інколи потрібно бути і жорсткою.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх