СБУ шукає потерпілих від дій банди викрадачів елітних авто

12.08.2017, 09:39 Переглядів: 4 038

СБУ шукає потерпілих від дій банди викрадачів елітних авто

Авто скуповували, перебивалиномери кузовів та агрегатів, підробляли техпаспорти і номерні знаки, а потім продавали 

Діяльність міжрегіональної банди крадіїв авто припинила на Полтавщині Служба безпеки України спільно з поліцією і прокуратурою. За інформацією прес-служби СБУ, до угрупування входили помічник судді та працівник одного із сервісних центрів МВС. Вони викрали понад 15 елітних авто впродовж 2016-2017 років.


Крадії також скуповували «проблемні» автомобілі (викрадені, кредитні, не розмитнені, без документів), перебивали на них номери кузовів та агрегатів, підробляли техпаспорти і номерні знаки. Потім продавали їх довірливим покупцям під виглядом легального авто з фальшивими нотаріальними довіреностями. Проданий автомобіль відслідковувався за допомогою попередньо встановленого GPS-трекера і через деякий час знову викрадався.

 

Правоохоронці провели 14 обшуків у фігурантів справи та їх спільників на території Кіровоградської, Дніпропетровської, Полтавської та Харківської областей і вилучили п’ять викрадених раніше автомобілів преміум-класу.


Усього затримано вісім членів банди, чотирьом з них уже оголошено про підозру за ч. 2 ст. 190 та ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України.
Слідчі дії тривають.


Якщо Ви постраждали від дій вказаної злочинної групи, звертайтесь до чергового УСБУ в Полтавській області за номерами телефонів 0532-56-28-26, 068-858-03-13 або на електронну скриньку Управління usbu_pol@ssu.gov.ua

Автор: Альона Душенко Джерело фото: СБУ
Теги: угон
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх