Хокейний клуб «Кременчук» змінив головного тренера

22.07.2017, 08:01 Переглядів: 3 485

Хокейний клуб «Кременчук» змінив головного тренера

Команду очолив тренер національної збірної Олександр Савицький

Олександр Савицький став головним тренером хокейного клубу «Кременчук» перед новим хокейним сезоном-2017/18. До цього кременчуцьку команду очолював Дмитро Підгурський. Про це повідомляє прес-служба ХК "Кременчук".

 

Олександр Савицький

 

Народився 3 травня 1971 року в м Київ (Україна)

 

Кар'єра гравця: в складі національної збірної України виступав на десяти першостях світу з 1993 по 2004 роки. Автор історичної офіційної першої шайби нашої збірної. Чемпіон світу в Дивізіоні С і В. Шестиразовий чемпіон України у складі київського «Сокола». Чемпіон Росії 1998 року в складі казанського «Ак Барса». Грав також за київський ШВСМ, «Беркут» (Бровари), чеська «Пльзень», словацький «Зволен», московський ЦСКА, Воскресенський «Хімік», данський «Ольборг», шведський «Бьорклевен» і мінський «Керамін».

 

Тренерська кар'єра: У 2009 році на чемпіонаті світу входив в тренерський штаб національної збірної. Керував молодіжною збірною України на двох першостях світу в першому дивізіоні 2010 і 2011 роках. У 2013 році був головним тренером юніорської збірної України на першості світу в першому дивізіоні. З 2015 року - головний тренер національної збірної України, чемпіон світу 2016 року в Дивізіоні 1В.

 

Тренував київські «Беркут» і ХК «Поділ». У сезоні 2012/13 - був головним тренером ХК «Кременчук», який виступав у юніорській лізі Білорусі. C 2013 року генеральний менеджер кременчужан.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх