Організатори конкурсу інвестиційних проектів «Горизонти Полтавщини» оголосили про прийом заявок

20.07.2017, 10:47 Переглядів: 1 261

У Полтавській ОДА розпочався прийом заявок на участь в конкурсі інвестиційних проектів «Горизонти Полтавщини». Підприємці та бажаючі ними стати мають трохи менше місяця, щоб розповісти про себе та свою ідею організаторам

 

Організатори конкурсу інвестиційних проектів «Горизонти Полтавщини» оголосили про прийом заявок

«Горизонти Полтавщини» — захід цільової Програми сприяння залученню інвестицій, розвитку економічного співробітництва та формування позитивного іміджу Полтавської області на 2017-2020 роки.

 

Організатори конкурсу інвестиційних проектів «Горизонти Полтавщини» оголосили про прийом заявок

 

Конкурс має три мети:


- сприяти реалізації перспективних інвестиційних проектів за допомогою створення належного іміджевого середовища та проведення промоційних заходів;

 

- сформувати пакет проектних пропозицій, що готові до реалізації за рахунок інвестування;


- розповсюдити пакет інвестиційних пропозицій серед потенційних інвесторів або інституцій, що надають сприяння в залученні інвестицій.

 

Організатори запрошують до участі в конкурсі:


- громадян України, потенційних підприємців, які мають власну оригінальну бізнес-ідею, реалізація або розвиток якої потребує залучення інвестиційних ресурсів;


- зареєстрованих фізичних осіб-підприємців, які мають обґрунтовану бізнес-ідею для інвестування;


- юридичних осіб, які хочуть розширити існуюче виробництво або активізувати додаткові напрями діяльності за рахунок інвестування;

 

- ініціаторів стартапів, зокрема бізнес-активне студентство та молодь.


Ініціатива, тобто майбутній інвестиційних проект, має відповідати вимогам конкурсу — належати до одного з пріоритетних галузевих напрямів, передбачати створення нових робочих місць та отримання економічного ефекту.


До пріоритетних галузевих напрямків належать — молодіжний стартап, охорона здоров’я, освіта і наука, спорт, розваги, дозвілля, туризм, інфраструктура та транспорт, альтернативна енергетика та енергоефективні технології, агропромисловий розвиток, промислове виробництво.

 

Для участі необхідно ознайомитися з Положенням про конкурс, яке знаходиться у файлах за посиланням (https://goo.gl/Mif2mi).

 

Після цього потрібно заповнити заявку з описом проекту. Учасники подають заявки на пошту: dfert@adm-pl.gov.ua, dfert.oda@gmail.com або заповнюють електронну анкету (https://goo.gl/forms/dsHFRij3FsLMf9903). Дедлайн: 18 серпня.


Переможці конкурсу отримають якісну промоцію своїх проектів та візьмуть участь в роботі Міжнародного економічного форуму «Полтавщина: створюємо разом нові можливості», який відбудеться 12 жовтня цього року.


У рамках Форуму пройде вручення відзнак та призів для переможців конкурсу.

 

 

 

Прес-служба Полтавської ОДА

Автор: прес-служба
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Твоя влада:

Проект «Твоя влада» - офіційна сторінка Полтавської обласної держадміністрації

«ТВОЯ ВЛАДА». ПРО ПРОЕКТ

Комунікаційні майданчики розвиваються з неймовірною швидкістю. Обласна влада повинна користуватися ними для ефективного зв’язку з мешканцями Полтавщини.

Відкритість — є одним із головних пріоритетів Полтавської ОДА. Наша структура працює над цим, щоб якомога ефективніша налаштовувати зв’язок з усіма жителями нашої області.

Прес-служба Полтавської ОДА намагається по максимуму використовувати наявні наразі майданчики для комунікації: газети, телебачення, живе спілкування з людьми. Але вже очевидно, що велику частину інформаційного поля зараз займає саме онлайн.

На початковому етапі ми налагодили комунікацію через соціальні мережі: почали інформувати користувачів «Facebook» та «Twitter» про нашу діяльність та робити все можливе, щоб спілкування було діалогом, а не монологом.

Наступний крок — це більш ефективне інформування полтавців про нашу діяльність через інтернет-видання. Полтавська ОДА активно співпрацює з цим видом медіа. Зараз ми відкриваємо проект «Твоя влада», щоб мати можливість показати роботу обласної влади, провести читача коридорами ОДА, познайомити з її працівниками.

Ми готові до діалогу з кожним. Готові до діалогу з Тобою. Тому що ми — Твоя влада.

Прес-служба Полтавської ОДА

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх