5 хокеїстів поповнили «Кременчук» – знайомимося з новачками

18.07.2017, 11:02 Переглядів: 2 745

5 хокеїстів поповнили «Кременчук» – знайомимося з новачками

16 гравців уклали контракт з кременчуцьким хокейним клубом

Хокейний клуб «Кременчук» перед новим сезоном уклав контракти з 16 хокеїстами. За інформацією прес-служби клубу, в команді троє воротарів, 4 захисники та 9 нападників.

 

Склад команди:

Воротарі: Микита Петленко, Сергій Безорчук, Владислав В'язів.

Захисники: Володимир Варивода, Олександр Боєвих, Микита Савицький, Олександр Горлушко.

Нападники: Севастян Карпенко, Дмитро Чернишенко, Тимур Гриценко, Антон Бойков, Дмитро Чорний, Артем Шиманський, Єгор Шах, Гліб Кривошапкін, Сергій Алексанян-Петрович.

 

Також перегляд в команді проходять інші хокеїсти, прізвища яких будуть озвучені в ході передсезонної підготовки.

 

«Кременчук» почне підготовку до сезону 1 серпня.

 

З підписаних хокеїстів лише 8 виступали у минулому сезоні за “Кременчук”: Микита Петленко, Володимир Варивода, Микита Савицький, Антон Бойков, Дмитро Чернишенко, Севастян Карпенко, Дмитро Чорний, Тимур Гриценко.

 

Гравець юніорської та молодіжної збірних України Артем Шиманський починав сезон у Кременчуці, але потім був орендований київському «Дженералз». Сергій Безорчук і Єгор Шах пройшли в 2016 році передсезонний збір з кременчуцькою командою, але не потрапили в заявку на чемпіонат.

 

Про новачків:

5 хокеїстів поповнили «Кременчук» – знайомимося з новачками Владислав В'язів (воротар) виступав у минулому сезоні за «Витязь» і «Кривбас» (18 ігор, 88,4% відбитих кидків). Кременчуцьким уболівальникам Владислав повинен був запам'ятатися по грі 19 листопада 2016 року в гостьовому матчі проти «Витязя» 3:1, де він зробив 49 сейвів після 52 кидків.
5 хокеїстів поповнили «Кременчук» – знайомимося з новачками Олександр Боєвих (захисник) два сезони грав в МХЛ-В за «Беркути Кубані», вигравши з командою золото-2013/14. Сезон-2015/16 починав в «Донбасі», після чого перебрався до «генералів».
Олександр Горлушко (захисник) в сезоні 2016/17 зіграв 30 ігор за «Кривбас». Виступав на чемпіонатах світу 2017 роки за юніорську та молодіжну збірні України.
5 хокеїстів поповнили «Кременчук» – знайомимося з новачками Гліб Кривошапкін (нападник) грав в минулому сезоні за київський «Беркут-2000» у Вищій Лізі Білорусі, де завоював з командою золоту медаль. У складі юніорської збірної України став другим за результативністю серед українців на чемпіонаті світу-2017, набравши 6 (3+3) очок.
5 хокеїстів поповнили «Кременчук» – знайомимося з новачками Хокеїст молодіжної збірної України Сергій Алексанян-Петрович (нападник) виступав в УХЛ в складі харківського «Витязя».
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх