Будівництво 12-поверхівки: кременчужани подали до суду на управління містобудування та архітектури

13.07.2017, 11:20 Переглядів: 9 586

Будівництво 12-поверхівки: кременчужани подали до суду на управління містобудування та архітектури

Люди намагаються захистити своє право бачити з вікон Дніпро, а не 12-поверхівку

Жителі Першого Занасипа звернулися до суду з вимогою скасувати видані забудовнику містобудівні умови для будівництва 12-поверхової висотки. Позов на Управління містобудування та архітектури подала Ольга Нерівна, також інтереси мешканців у суді представляє депутат міськради Оксана Піддубна.

 

 

Розгляд позову щодо невідповідності містобудівних умов та обмежень Генеральному плану міста Кременчука розглядає суддя Автозаводського районного суду Жанна Кривич.

 

Будівництво 12-поверхівки: кременчужани подали до суду на управління містобудування та архітектури

 

За словами жителів Першого Занасипа, вони «не проти будівництва біля 1, 7 та 9 будинків на вулиці Велика набережна, вони проти відвертого порушення закону».

 

Будівництво 12-поверхівки: кременчужани подали до суду на управління містобудування та архітектури

 

Згідно з Генеральним планом місце за функціональним призначенням - це територія центрів обслуговування. Представники Управління містобудування й архітектури позначили цю ділянку, як територія багатоквартирної забудови.

 

Крім того порушується закон у ч.1, 5 ст. 18 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», тобто порушується план зонування, який розробляється на основі Генерального плану, а також ст. 20 Земельного кодексу України - встановлення та зміна цільового призначення земельних ділянок.

 

 

На минулому засіданні у якості третьої сторони до розгляду залучили представників забудовників Житлово-будівельного кооперативу «Моє місто» (який будує 12-поверхівку), але на судове засідання вони не з’явилися. Розгляд справи, через неявку представника забудовника перенесли на 31 липня.

 



Позовна заява про визання протиправним і скасування рішення суб'єкта владних повноваень

Будівництво 12-поверхівки: кременчужани подали до суду на управління містобудування та архітектури Будівництво 12-поверхівки: кременчужани подали до суду на управління містобудування та архітектури Будівництво 12-поверхівки: кременчужани подали до суду на управління містобудування та архітектури Будівництво 12-поверхівки: кременчужани подали до суду на управління містобудування та архітектури Будівництво 12-поверхівки: кременчужани подали до суду на управління містобудування та архітектури Будівництво 12-поверхівки: кременчужани подали до суду на управління містобудування та архітектури Будівництво 12-поверхівки: кременчужани подали до суду на управління містобудування та архітектури

Фото: Александр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Александр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх