Освіта - сьогодні. Кар'єра - завтра. Успіх - завжди!

11.07.2017, 11:13 Переглядів: 1 742

Черкаський Східноєвропейський університет економіки і менеджменту - це соціально-орієнтовний конкурентоспроможний вищий навчальний заклад, який відповідає світовому рівню якості освіти, потребам вітчизняного та міжнародного ринків праці та є центром підготовки висококваліфікованих спеціалістів, розробки і впровадження інновацій, формування особистостей з моральними і демократичними цінностями.

 

Освіта - сьогодні. Кар'єра - завтра. Успіх - завжди!

 

Сучасний стан Східноєвропейського університету – це результат розвитку закладу за 20 років свого існування і одночасно – це підґрунтя для його майбутньої модернізації. Університет надає широкі можливості здобування вищої освіти в різних областях менеджменту (менеджмент в галузі охорони здоров’я), права, економіки ( економіка підприємства; облік і оподаткування; фінанси, банківська справа та страхування), інших галузях ( інформаційна, бібліотечна та архівна справа; готельно-ресторанна справа; туризм тощо), проводить науково-дослідну роботу та інноваційну політику, має міжнародні зв'язки, бере активну участь в суспільно-політичному житті країни. Гордість університету - випускники, рівень їхньої освіти відповідає міжнародним освітнім і науковим стандартам. Навчання засноване на кращих традиціях вітчизняної вищої школи і досвіді практичної діяльності у відповідних галузях. Володіючи широким світоглядом і глибокими професійними знаннями, ввібравши в себе особливу атмосферу  університету, випускник виходить в життя людиною, що має патріотичні переконання, усвідомлює національні інтереси України, готовий до плідної праці в умовах ринкової економіки, правового та громадянського суспільства.

Ми раді повідомити, що ті, хто закінчив школу до 2007 року та ті, хто здобув кваліфікацію «молодший спеціаліст» зараховуються без результатів ЗНО на другий  курс.

Якщо ви навчалися у ВУЗі та з деяких причин не змогли завершити навчання, чекаємо на вас у стінах нашого університету.

Також у нас ви зможете здобути другу вищу освіту за 1,5 року!

 

У Кременчуці  працює Консультаційний центр Східноєвропейського університету, де ви можете отримати детальну консультацію щодо вступу та навчання, поспілкуватися із кваліфікованими спеціалістами. Він розташований за адресою: м. Кременчук, вул. Маяковського, 29/2. Тел. (0536) 70-12-10; (096) 239-52-25; (050) 788-11-10

www.suem.edu.ua          

Ліц. МОН України АЕ № 458729 від 28.04.14р.

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх