«Команда-загадка» вибиває «Кремінь» з Кубка України

9.07.2017, 18:50 Переглядів: 5 394

«Команда-загадка» вибиває «Кремінь» з Кубка України

Відбулися матчі 1/64 Кубка України

9 липня у Рава-Руській футбольний клуб «Кремінь» поступився «Львову» з рахунком – 0:2. Львівська команда вибила кременчуцьку команду з Кубка України вже на першому етапі змагань.

 

Хоч і «Кремінь» і був фаворитом у цьому матчі «Львів» до останнього залишався «командою-загадкою». Зайняв останнє місце в аматорському чемпіонаті, згідно з регламентом команда не повинна була грати у Другій лізі, але отримала атестат. Тренерський штаб львів’ян до останнього не оголошував склад команди, проведені спаринги.

 

Хоч перед матчем керманич «Кременя» Сергій Ященко і наголошував, що гра з такими командами буде не з легких, львів’янам все-таки вдалося принести сюрприз нашій команді.

 

 

Матч йшов до першого забитого голу. Лише у другому таймі на 71 хв Львів відкрив рахунок, а вже за кілька хвилин (84 хв) подвоїв рахунок.

 

ФК “Львів” – МФК “Кремінь” – 2:0
Голи: Янчак (73), Омельченко (85)

 

ФК “Львів”: Жук, Бариляк, Бухал, Матушевський, Скотаренко, Коблюк, Шпирка, Янчак, Зайчук, Кисленко, Омельченко. Запасні: Данилів, Дахновський, Савошко В., Чепа, Романчук, Матвіїв, Кравців.
Головний тренер: Андрій Чіх
МФК “Кремінь”: Онопко, Бичков, Ентін, Квачов, Горват, Піскун (Тєртишний, 70'), Богданов (Саркісян, 75'), Степанчук, Янаков (В.Олійник, 75'), Іванов, Тимченко. Запасні: Олійник А., Кравчук.
Головний тренер: Ященко Сергій

 

Арбітр – Запрутняк В.В. (Ужгород) 
Асистенти арбітра – Котубей П.В. (Закарпатська обл.), Дебенко І.Б.(Івано-Франківськ)
Четвертий арбітр – Холявко А.Ю. (Львів)
Спостерігач арбітражу – Боднар Я.Б. (Тернопіль)

 

 

Як повідомляє прес-служба "Львова", розпочали перший тайм “городяни” досить активно, насідаючи на гостей. Перший справді небезпечний момент біля воріт гостей створив Олексій Омельченко, який у воротарському майданчику направив круглого у лівий пустий кут воріт, який не був прикритим воротарем. Дивом небезепеку встиг відвести гравець “Кременя”. Також змусив голкіпера гостей занервувати Михайло Зайчук, який прийняв передачу з правого флангу та пробив головою у сторону воріт. На цей раз команду з Кременчука рятує воротар та переводить м’яч на кутовий. Під кінець першого тайму далася взнаки втома львів’ян. МФК “Кремінь” використав цю можливість та почав пресингувати господарів. Після подачі кутового у штрафному майданчику ФК “Львів” виникла небезпечна метушня, проте, суперники не скористались цією нагодою. Перший тайм поєдинку пройшов без голів. Всі найцікавіші події розгорнулися після перерви.

 

У другому таймі атаки “городян” стали гострішими. На 67 хвилині Юрій Шпирка вийшов на побачення з голкіпером, але не зміг завершити атаку до кінця. Одразу ж робить спробу взяти ворота гостей потужним ударом Зайчук, але, на жаль, круглий влучив у поперечину. Атаки “синьо-золотих левів” увінчались успіхом на 73 хвилині. З лівого флангу Тарас Коблюк віддає пас Вадиму Янчаку, де той виходить сам-на-сам з воротарем та направляє шкіряного у сітку суперників, 1-0. У Юрія Шпирки знову вихід один-на-один з голкіпером, але футболіст вдруге не переграє воротаря. Під кінець матчу  Олексій Омельченко головою замикає передачу від Володимира Савошка з флангу, не залишивши жодних шансів супернику, 2-0.

 

Після матчу головний тренер «Кременя» Сергій Ященко розповів «Телеграфу»  про враження від гри зі «Львовом».
 

- Гра була рівною, але ми не використали свої моменти, хоч їх було достатньо. Нашим гравцям трохи не вистачало техніки та швидкого мислення. Хороший момент був наприкінці першого тайму, але м’яч з лінії воріт не змогли навіть проштовхнути. Якщо не забиваєш ти – забивають тобі, - додав тренер.

 

- Що можете сказати по грі новачків?

- Важко сказати по одній грі. На зборах вони показували такий же рівень гри. Підсилення в команді не видно, на місце втрачених гравців прийшли такі ж самі по рівню.

 

 

- У заявку на гру не потрапив Сергій Ченбай, у нього травма?

- Так. Також травми у Сергія Степанчука та Олександра Квачова. Відіграли сьогоднішню гру на уколах, але добре зіграли, питань до них немає.

 

- Чи поставлені перед командою цілі на сезон?

- Цілі на сезон не озвучували. На даний момент необхідно створити боєздатну команду та закріпитися у Першій лізі.

 

Результати 1/64 фіналу Кубка України

«Металург-Запоріжжя» (Запоріжжя) – «Полісся» (Житомир) – 0:2

«Чайка» (Київська обл.) – «Рух» (Винники) - 0:2

«Нікополь» (Нікополь) – «Мир» (Горностаївка) - 1:0

«Демня» (Демня) – «Дніпро» (Дніпро) - 1:1 (1:0 д.ч.)

«Металіст 1925» (Харків) - «Нива» (Тернопіль) - 2:2 (пен 3:4)

«Львів» (Львів) – «Кремінь» (Кременчук) - 2:0

«Арсенал-Київщина» (Біла Церква) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - 0:3

«Дніпро-1» (Дніпро) – «Буковина» (Чернівці) - 5:0

«Тернопіль» (Тернопіль) – «Агробізнес» (Волочиськ) - 1:1 (пен. 3:5)

«Поділля» (Хмельницький) - «Нива» (Вінниця) - 1:3

«Реал-Фарма» (Одеса) - «Енергія» (Нова Каховка) - 1:3

«Суднобудівник» (Миколаїв) – «Балкани» (Одеська обл.) – 0:2

«Таврія-Сімферополь» (Херсон) - «Скала» (Стрий) - не відбувся

 

15 липня "Кремінь" розпочне свої виступи у Першій лізі у матчі з "Черкаським Дніпром" . Матч відбудеться на стадіоні у Білозір'ї на стадіоні "Зоря".

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Микола Волошин, Василь Андруник Джерело відео: FC LVIV
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх