Як захистити інформацію при хакерській атаці

3.07.2017, 10:45 Переглядів: 2 277

Як захистити інформацію при хакерській атаці

На минулому тижні наша країна піддалася масованій хакерській атаці, в результаті якої постраждали ІТ-системи фінансової, енергетичної, транспортної та інших інфраструктур, підприємства різних галузей економіки, а також рядові користувачі. Наслідки від кібератаки відчули на собі і кременчужани. Безперечно, у багатьох людей виникають запитання – як захистити себе в майбутньому, як діяти у випадку повторних атак, як зберегти інформацію від зовнішнього втручання, на які програмні комплекси можна покластися для захисту локальної мережі підприємства та власного комп’ютера – ці питання комп’ютерної безпеки з кожним днем стають дедалі актуальнішими.


4 липня о 19.00 у коворкінг-центрі “СтартUP” відбудеться семінар на тему “Захист інформації від кіберзагроз”. Лідер Gооgle Development Group Kremenchuk, один з провідних спеціалістів з кібербезпеки Сергій Комлач поділиться власним досвідом, розповість про можливості відновлення інформації та що, власне, робити з наслідками минувшої вірусної атаки, а також як захистити локальні мережі підприємств та особисті дані від майбутніх кіберзагроз.


Коворкінг-центр “СтартUP” знаходиться за адресою: бульвар Пушкіна, 8.

Записатися на семінар можна за телефоном 096155 05 80, або на рецепції закладу (кількість місць на семінарі обмежена!).
Вартість семінару – 100грн.
Детально ознайомитись з програмою семінару та задати свої питання спікеру ви можете на сторінці коворкінг-центру “СтартUP” у Facebook:

https://www.facebook.com/groups/coworkingstartup

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх