Трохи легше: 93-річному інваліду війни благодійник полагодив сантехніку, а електрик вкрутив лампочку

1.07.2017, 11:11 Переглядів: 4 717

Трохи легше: 93-річному інваліду війни благодійник полагодив сантехніку, а електрик вкрутив лампочку

22-го травня «ТелеграфЪ» надрукував матеріал «Ось так ветеран живе 364 дні після 9-го Травня». Ми розповіли історію жінки, яка брала участь у Другій світовій війні, служила у винищувальному полку, а наразі живе разом із 70-річною донькою у дуже занедбаній квартирі в «хрущовці». Жінки скаржились, що у них (п’ятий поверх) затікав дах, через це у кімнатах повідпадали шпалери. Крім того, взагалі немає світла у спальні та поламана сантехніка.

Після виходу публікації до редакції «Телеграфа» звернувся кременчужанин, який запропонував за власні гроші зробити ремонт у квартирі інваліда війни. «ТелеграфЪ» привіз благодійника до оселі жінок. Спілкування відбувалося за присутності соціального працівника Крюківського територіального центру. На жаль, думки мешканок розділилися – 70-річна донька прагнула ремонту, натомість 93-річна інвалід війни панічно цього ремонту боялася. Вона сказала: «Будь-ласка, дайте мені спокійно дожити! Я не хочу, щоб тут грюкали!». Тож поки переговори щодо ремонту результату не дали.


Натомість інвалід війни дала згоду на ремонт сантехніки. Благодійник виконав ці роботи, наразі сантехніка працює. Чоловік не побажав, щоб його прізвище оприлюднили. Натомість розповів, що горда жінка намагалася віддячити та пропонувала гроші, пояснюючи, що вона не хоче бути комусь чимось зобов’язана.


Крім того, оселю ветерана війни нарешті відвідали електрики – приходив електрик із керуючої компанії «Добробит» та електрик із Крюківського терцентру, їх викликала керівник терцентру. Спільними зусиллями електриків було вкручено лампочку у спальні, наразі там є світло.
З приводу пошкодженого даху, керівник терцентру надіслала письмові звернення до керуючої компанії «Добробит» та до УЖКГ. За словами соціального працівника, майстер із «Добробиту» приходила подивитися на приміщення. Вона зазначила, що, за документами, дах будинку нещодавно відремонтований, тому у компанії здивовані, що він начебто протікає. Майстер пообіцяла дочекатися найближчого сильного дощу, щоб на власні очі подивитися, чи тече той дах.


І, нарешті, після публікації у квартирі інваліда війни зробили суттєве генеральне прибирання, вимили кухню, підлогу та сантехніку. Після цього у квартирі посвітлішало.


Такі наслідки публікації на сьогодні. Залишається відкритим питання щодо даху. Та хотілося б сподіватися, що жінка все-таки дасть згоду на ремонт квартири.

Теги: ветераны
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх