«Нафтохімік» - переможець Відкритого Кубку Кременчука з пляжного волейболу

28.06.2017, 10:09 Переглядів: 4 499

«Нафтохімік» - переможець Відкритого Кубку Кременчука з пляжного волейболу
У змаганнях взяв участь найстарший учасник змагань 60-річний кременчужанин Сергій Бігун, який виступав за команду ветеранів Кременчука

У турнірі змагалися 11 команд: 2 команди зі Світловодська, три з Полтави, 1 з Горішніх Плавнів, 1 представляла Кременчуцький район с. Омельник, команда ветеранів з Кременчука «Молодість-2», в якій грав найстарший учасник Сергій Бігун 1956 р.н. і три команди представляли СК «Нафтохімік».

Турнір проходив за схемою сітка на 16 команд до двох поразок.


У перший день змагань визначилися 4 команди півфіналіста - ними стали команди з Полтави «Хімагростеп» Сергій Пономаренко/Максим Ведашенко, команда «Полтава-3» Максим Дінець/Ігор Коваленко і 2 команди «Нафтохіміків» Віталій Резніков/Володимир Широков, які представляють Кременчук на всеукраїнському рівні (грають в ЧУ серед професіоналів) і Володимир Тикул/Олег Бугаєць.

 

Так склалося, що в другий день як представники Полтави так і представники СК «Нафтохімік» повинні були битися між собою за право участі в фіналі.


У підсумку, в грі за третє місце боролися «Хімагростеп» Полтава і «Нафтохімік-2» Тикул/Бугаєць. У напруженій боротьбі перемогли гості з обласного центру.

 

За головний приз Кубок і грошову винагороду билися «Полтва-3» і «Нафтохімік-1». Вольову перемогу здобула команда ПАТ «Укртатнафта» Віталій Резніков та Володимир Широков.

 

Переможців та призерів нагородили заслуженими кубками, грамотами, медалями та отримали грошові призи. Також заохочувальний приз отримала команда, яка зайняла 4 місце.

 

Статуетку «Кращий гравець» диплом і грошовий приз отримав гравець з Полтави Сергій Пономаренко. А призом глядацьких симпатій нагороджений гравець «Нафтохімік-2» Володимир Тикул.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх