Кременчуцькі футболісти у більшості поступилися «Олександрії»

24.06.2017, 08:01 Переглядів: 3 360

Кременчуцькі футболісти у більшості поступилися «Олександрії»

«Кремінь» провів перший спаринг з командою Прем'єр-ліги, а «Кремінь U-17» останній з «Гірник-Спорт»

23 червня футбольний клуб "Кремінь" провів перший спаринг в рамках підготовки до нового сезону. Суперником "синьо-білих" став клуб з Прем'єр-ліги "Олександрія". На жаль, нашим спортсменам не вдалося обіграти олександрійців у більшості. Матч завершився з рахунком - 2:0. 

 

 

«Олександрія» - «Кремінь» – 2:0 (1:0)

«Олександрія»:

1-й тайм: Паньків (Леванідов, 30),  Бацула, Басов, Шендрік, Чеботаєв, Банада, Запорожан – к/к, Грицук, Полярус, Щедрий, Сітало

2-й тайм: Леванідов (Рудик, 60), Стецьков, Гітченко, Бондаренко, Старенький, Огіря, Каленчук (Гранчар, 77), Цуріков, Пономар, Козак, Куліш

Вилучення: А. Гітченко (74 – друге попередження)

Голи: А. Сітало (15), А. Цуріков (86)

 

За інформацією прес-служби Олександрії, близько трьох сотень вболівальників прийшли подивитися на гру улюбленої команди. Сама ж зустріч проходила під диктовку «трьохкольорових», які повністю контролювали хід поєдинку. І як результат перемога – 2:0. Відкрити рахунок в матчі випала честь новачку команди Артему Сіталу. Після розіграшу стандарту та невпевненої гри голкіпера, Артем відправив м’яч в пусті ворота. Відразу ж, за кілька хвилин, подвоїти перевагу власної команди мав шанс Євген Банада, але перегравши кіпера, влучив у каркас воріт. Згодом можливості відзначитися забитими голами мали майже кожен наш гравець лінії атаки та півзахисту, але захисні редути та голкіпер «Кременя» діяли надійно, або удари були не точними.

 

Гості не відсиджувалися в обороні, але їх поодинокі випади нейтралізовувалися на підступах до штрафного майданчика. На 74-й хвилині «Олександрія» залишилася в меншості – за друге попередження з поля був вилучений Андрій Гітченко. Та і це не допомогло супернику. Натомість, олександрійці провівши чергову атаку, подвоїли перевагу. Після навісної передачі з правого флангу, Андрій Цуріков впадінні головою відправив м’яч у нижній кут воріт – 2:0. За кілька хвилин він же міг довести рахунок до розгромного, але його потужний удар майже з лінії штрафного майданчика пройшовся поряд зі стійкою. Так, з рахунком 2:0 і завершився цей матч.

 

У неділю основний склад "Олександрії" відправляється на двотижневі навчально-тренувальні збори до Нідерландів. "Кремінь" 1 липня зіграє з молодіжним складом "Олександрії", а 7 липня з дублем полтавської "Ворскли" у Полтаві.

 

Цього дня також товариську зустріч провела молодіжка "Кременя". "Кремінь" U-17 зіграв з першоліговою командою "Гірник-Спорт" з Горішніх Плавнів. 

 

- Кто сказал, что летние сборы - это грустно? По футболистам Горняка-Спорт этого не скажешь. На легендарной лавочке возле запасного поля очередная композиция от игроков Горняка-Спорт!!! В команде все работают в хорошем настроении и заряжены на сегодняшнюю игру с Кремнем (U-17), - повідомляла перед матчем прес-служба клубу "Гірник-Спорт".

 

Кременчуцькі футболісти у більшості поступилися «Олександрії»

 

І справді, підопічні Сергія Пучкова без проблем розібрався з молоддю "Кременя". Матч завершився з рахунком - 6:0 (4:0). 

 

Тренер команди «Кремінь-2000» Антон Диндіков розповів прес-службі "Гірник-Спорт", що формально команда вже припинила своє існування.

 

- Хлопці вже випускники. Четверо вже підписали контракти з «Ворсклою» (U-19), троє ще поїдуть на перегляд. Будемо працевлаштовувати хлопців. Нам надійшла пропозиція від ФК «Гірник-Спорт» провести спаринг, а бо хлопці ще складають іспити й ще не виїхали в інші команди, ми поки на місці, тренуємося і граємо в чемпіонаті міста, то ми з радістю відгукнулися на цю пропозицію. Зіграти з командою першої ліги для хлопців це великий досвід. Все що могли в цьому матчі, вони зробили - показали бажання боротися, продемонстрували самовіддачу, проявляли характер. Звичайно, проти нас грала команда першої ліги, досвідчені хлопці. У мене претензій до своїх підопічних немає, вони молодці, віддали всі сили боротьбі. Все що могли ми на даний момент, зробили. Зіграли так, як зіграли.

 

Кременчуцькі футболісти у більшості поступилися «Олександрії»

 

- У деяких моментах, вашим підопічним не вдалося гідно завершити зусилля в атаці. З чим це пов'язано?

- Ми тренуємося двічі на тиждень, граємо чемпіонат міста. Плюс ми тренуємося на штучному полі, а тут натуральний трав'яний килим. У хлопців трохи ноги «підсіли», тому попереду трохи у нас виходило, але два-три моменти все ж було. Але боязкість і невпевненість дали про себе знати. Ім'я та клас суперника тиснули на наших молодих футболістів.

 

- Воротар у вас був досвідчений не з молодіжної команди. Розкажіть про нього?

- Так, це мій друг Олександр Гринько. Він працює в нашому клубі з юними воротарями, відома в місті людина. Також підтримує форму і виступає в чемпіонаті міста. Так що це однозначне посилення. Наш воротар, який був у цій команді виїхав до Німеччини на постійне місце проживання і вже знайшов там команду, яка грає в 6-й лізі.

 

- Це одна з останніх ігор команди «Кремінь-2000»?

- Так, ми граємо чемпіонат Кременчука там нам залишилося грати один-два тижні й хлопці роз'їдуться, хто вступати до вишів, хто влаштовуватися в команди. 30 червня біля них останній дзвінок, випускний. До цього часу ми ще одну гру проведемо в першості міста, а так це такий великий завершальний акорд в нашій з ними спільну роботу. Ми готувалися до гри з «Гірником-Спорт», щоб гідно зіграти з командою першої ліги. Для хлопців це такий великий хороший плюс.

 

- Які почуття переживаєте перед розставанням з хлопцями?

- Все хороше, колись закінчується. Ми багато років з хлопцями разом працювали. Це все були приємні моменти. Ми вигравали чимало турнірів, в тому числі і турнір «Шкіряний м'яч» та змагання з міні-футболу. Багато у нас регалій і досягнень. Хлопці хороші. Шкода розлучатися, але це життя, їм треба рости, у них починається доросле життя і треба плисти самим. Раніше десь я допомагав, десь ми з батьками їм разом допомагали. А зараз вже треба бути самостійними. Їм буде непросто, і ми в будь-який момент будемо їм допомагати, чим зможемо.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: "Олександрія", "Гірник-Спорт" Джерело відео: "Олександрія"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх