Кременчужани активно користуються програмою “Теплі кредити” від ПриватБанку

13.06.2017, 16:29 Переглядів: 3 085

Понад 150 мешканців Кременчука вже скористались “теплими кредитами” від ПриватБанку та подали заявки на отримання державної компенсації.

 

Кременчужани активно користуються програмою “Теплі кредити” від ПриватБанку

Цьогоріч ПриватБанк долучився до програми “Теплі кредити”, а це означає, що клієнти ПриватБанку можуть придбати матеріали, обладнання для тепло-гідроізоляції свого помешкання, замінити вікна, котли і при цьому держава поверне частину їхніх витрачених коштів.


«Процедура отримання компенсації надзвичайно проста. Єдина вимога до магазину - це відповідність представлених в ньому товарів переліку, що підлягає «теплому» кредитуванню, а також POS-термінал ПриватБанку і підключений сервіс “Оплата частинами”, “Митєєва розстрочка”, - відзначає керівник Напрямку “Оплата частинами” Кременчуцької філії ПриватБанку ПриватБанку Віктор Антончук. - А щоб отримати безвідсоткову розстрочку від ПриватБанку, клієнтам потрібно подати заявку у меню Приват24 - “Оплата частинами” - "Теплі кредити" та вказати адресу встановлення обладнання, чи отримує клієнт субсидію та прикріпити рахунок-фактуру.”


По програмі “Теплий кредит” мають можливість оформити кредит як фізичні особи, так і ОСББ та ЖБК, а підприємці - встановити термінал ПриватБанку і збільшити реалізацію свого товару.


“Я співпрацюю з ПриватБанком з 2012 року, - говорить директор компанії ”Грин Лайн” Сікач Денис. - Користуюсь багатьма його продуктами. Особливо хочу відзначити програму ”Теплі кредити”. Всім відомо, що основні тепловтрати житла припадають саме на вікна - від 22 до 50%. А кліматичні умови більшої частини України вимагають встановлення двокамерних склопакетів з товщиною скла 4 мм і більше. Але не всі споживачі можуть собі це дозволити через високу ціну таких вікон. Цей недолік пропонують усунути ПриватБанк та компанія “Грин Лайн” (м.Кременчук, вул.Першотравнева 15/1). Покупцеві треба лише долучитися до програми “теплих” кредитів. Наразі з початку квітня ми видали понад 60 “теплих кредитів”.


ПриватБанк розробив і впровадив технологію видачі “Теплих кредитів” для фізичних осіб, ОСББ і ЖБК таким чином, щоб максимально додати зручності і позбавити своїх клієнтів “паперової тяганини”.


Проконсультуватись та отримати більш детальну інформацію щодо програми “Теплі кредити” можна в будь-якому з 25 відділень м.Кременчук.

 

Ліц. НБУ №22 від 05.10.2011р.

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх