Хокейний клуб «Кременчук» виграв Кубок у Богуславі

12.06.2017, 14:13 Переглядів: 2 833

Хокейний клуб «Кременчук» виграв Кубок у Богуславі

Кременчужани провели 4 "сухих" матчі

Хокейний клуб «Кременчук» став переможцем аматорського турніру на честь 70-річчя тренера України з хокею з шайбою Ткачова Анатолія Івановича. Про це повідомляє прес-служба клубу.

 

У фіналі Кубка Богуслава кременчужани переконливо перемогли київський клуб «777» з рахунком 5:1. Капітан і президент ХК «Кременчук» Сергій Мазур отримав з рук ювіляра і організаторів турніру Кубок за перше місце, грамоту і золоті медалі. Кращим захисником змагання став генеральний менеджер кременчуцького клубу Олександр Савицький.

 

Перед фіналом в останній день змагання ХК «Кременчук» зіграв останній матч в групі, обігравши команду Олександра Матвійчука «Шершні» (Богуслав) 4:1 (гол + передача у Мазура, одна шайба на рахунку Савицького). Таким чином підопічні Михайла Кириленко зіграли на Кубку в Богуславі чотири матчі і в усіх здобули перемоги із загальним рахунком 15:4.

 

Додамо, що за кременчужан в турнірі крім президента ХК «Кременчук» Сергія Мазура та генерального менеджера Олександра Савицького виступали й інші представники кременчуцької команди: директор СК «Айсберг» Герман Десятников, технік по формі Володимир Олійник, доктор Олег Космінюк, інструктор з катання Юрій Яцуха, працівники СК «Айсберг» Олександр Лозовський, Володимир Грицан, Валерій Рижков і Ігор Лисун, дитячий тренер 2008-09 р.н. Андрій Смирнов.

 

Хокейний клуб «Кременчук» виграв Кубок у Богуславі

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх