У Полтавській ОДА підтримали флешмоб допомоги онкохворим дітям

12.06.2017, 10:36 Переглядів: 1 084

Посадовці Полтавської ОДА долучаються до флешмобу #MoneyCanChallenge. Його мета — збір коштів на лікування онкохворим дітям

 

У Полтавській ОДА підтримали флешмоб допомоги онкохворим дітям

Флешмоб #MoneyCanChallenge — ініціатива благодійного фонду «Таблеточки». Ця установа працює в Україні з 2011 року. Фонд спеціалізується на допомозі онкохворим дітям.

 

У Полтавській ОДА підтримали флешмоб допомоги онкохворим дітям

 

За час існування «Таблеточки» зібрали 78,5 млн грн. Крім того, фонд відправив на лікування у європейські клініки для проведення операцій з пересадки кісткового мозку 39 дітей.


«Таблеточки» приурочили свій флешмоб до Дня захисту дітей. Він проходить у соціальних мережах Facebook та Instagram. Користувачі фотографуються із зігнутою навпіл купюрою (так, щоб обличчя людини і зображення на грошах співпадали), відмічають своїх друзів і переводять ці кошти на допомогу онкохворим дітям.


Люди, відмічені у публікаціях учасників флешмобу, отримують виклик. Тому мають приєднатися до акції і провести ту саму процедуру. Така механіка дозволяє залучити до благодійності більше людей.


— Ми хочемо дружно відзначити початок літа та подарувати його тим, хто зараз хворий і потребує допомогти, тим, хто проведе своє літо в лікарні, але завдяки нашій допомозі отримає багато літніх днів у майбутньому, — зазначили представники «Таблеточек» на сторінці фонду у Facebook.


Організатори не обмежують учасників флешмобу у використанні купюр різних країн та форматі фотографій. За хештегом #MoneyCanChallenge можна знайти знімки, зроблені в рамках флешмобу, з доларами, фунтами, індійськими рупіями та валютою інших держав.


Пожертву можна зробити на сайті фонду (http://www.tabletochki.org/), або на картку: 5169 3324 0390 3183. Картка зареєстрована на засновницю фонду Ольгу Кудиненко (Єрмолаєву).


Посадовці Полтавської ОДА теж долучилися до флешмобу. Його вже підтримали начальник Управління капбудівництва Тимофій Голбан, директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Інна Іщенко, заступник голови – керівник апарату Полтавської облдержадміністрації Микола Білокінь, перший заступник голови ОДА Андрій Пісоцький та голова адміністрації Валерій Головко.

 

У Полтавській ОДА підтримали флешмоб допомоги онкохворим дітям

 

У Полтавській ОДА підтримали флешмоб допомоги онкохворим дітям

 

У Полтавській ОДА підтримали флешмоб допомоги онкохворим дітям

 

Керівники області та структурних підрозділів ОДА отримували виклик для участі у флешмобі один від одного і від представників громадськості. Так, Тимофія Голбана запросив долучитися до ініціативи полтавець Денис Старостін. Андрій Пісоцький прийняв ініціативу від іншого мешканця міста Романа Повзика.


Виклик отримали і інші чиновники адміністрації. Вже найближчим часом вони також доєднаються до ініціативи.


Валерій Головко відмітив цікавий підхід фонду «Таблеточки» до благодійності:


— Творити добро просто. А ця благодійна організація придумала як зробити це ще й весело. Завжди з радістю долучаюся до таких ініціатив. Приємно, що флешмоб підтримали і інші працівники адміністрації.


У фонді «Таблеточки» зазначають, що на 6 червня завдяки флешмобу зібрали 300 тис грн. Українці продовжують приєднуватися до ініціативи та жертвувати кошти на потреби онкохворих дітей.


Фонд щомісячно готує звіти про свою роботу і публікує їх на сайті. Тому кожен учасник флешмобу може дізнатися куди пішли пожертвувані кошти. Крім того, у звітах зазначаються всі статті видатків. Організаційні витрати «Таблеточок» складають 5-6% від зібраних коштів.

 

 

 

Прес-служба Полтавської ОДА

Автор: прес-служба
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Твоя влада:

Проект «Твоя влада» - офіційна сторінка Полтавської обласної держадміністрації

«ТВОЯ ВЛАДА». ПРО ПРОЕКТ

Комунікаційні майданчики розвиваються з неймовірною швидкістю. Обласна влада повинна користуватися ними для ефективного зв’язку з мешканцями Полтавщини.

Відкритість — є одним із головних пріоритетів Полтавської ОДА. Наша структура працює над цим, щоб якомога ефективніша налаштовувати зв’язок з усіма жителями нашої області.

Прес-служба Полтавської ОДА намагається по максимуму використовувати наявні наразі майданчики для комунікації: газети, телебачення, живе спілкування з людьми. Але вже очевидно, що велику частину інформаційного поля зараз займає саме онлайн.

На початковому етапі ми налагодили комунікацію через соціальні мережі: почали інформувати користувачів «Facebook» та «Twitter» про нашу діяльність та робити все можливе, щоб спілкування було діалогом, а не монологом.

Наступний крок — це більш ефективне інформування полтавців про нашу діяльність через інтернет-видання. Полтавська ОДА активно співпрацює з цим видом медіа. Зараз ми відкриваємо проект «Твоя влада», щоб мати можливість показати роботу обласної влади, провести читача коридорами ОДА, познайомити з її працівниками.

Ми готові до діалогу з кожним. Готові до діалогу з Тобою. Тому що ми — Твоя влада.

Прес-служба Полтавської ОДА

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх