У Кременчуці, після капремонту, урочисто відкрили амбулаторно-поліклінічне відділення обласного онкодиспансеру

9.06.2017, 10:50 Переглядів: 1 522

Після проведення капітального ремонту, вчора у Кременчуці урочисто відкрили амбулаторно-поліклінічне відділення Кременчуцького обласного онкологічного диспансеру

 

Минулоріч з обласного бюджету на його реконструкцію виділили 4 млн 539 тис. грн. Ремонті роботи розпочали у жовтні 2016-го, вони тривали майже 7 місяців, проводили їх як за рахунок бюджетних коштів, так і за рахунок спонсорів – підприємств Кременчука.

 

Враховуючу невтішну статистику хвороби, для профілактики онкологічних захворювань та раннього їх діагностування, у місті планують створити сучасну діагностичну базу. Тож, оновлене приміщення відділення, рентгенологічної служби та лабораторії стало першим кроком до цього.

 


— Якщо ми говоримо про захворювання на рак, як про хворобу, наслідком якої є смерть, а відкриття цього закладу дасть можливість людині продовжити своє життя — це дуже добре. Зусилля усіх людей, які брали участь у роботах, дає можливість казати про те, що, якщо ми концентруємося і маємо політичну волю — можемо зробити усе для людей та для того, аби вони отримати якісні послуги, — сказав голова Полтавської ОДА Валерій Головко.


Він підкреслив, що відкриття такого закладу — це надзвичайно важлива подія. Та зазначив, що у Кременчуці є висококваліфіковані лікарі, а недостатньо лише сучасного обладнання, яке б дало можливість виявляти онкозахворювання на ранніх стадіях.


— Сьогодні є домовленість про будівництво сучасного діагностичного центру. Це потрібно робити саме у Кременчуці, бо показних захворюваності у місті вищий, ніж в області та Україні вцілому, — підсумував Валерій Головко.

 

 

Голова ОДА подякував усім, хто доклав зусиль, аби ремонт та відкриття приміщення амбулаторно-поліклінічного відділення стало можливим.

 


Кременчуцький міський голова Віталій Малецький зазначив, що спільні зусилля керівника області Валерія Головка, депутатів облради та спонсорів дали такий гарний результат. Керманич міста подякував за можливість фінансування цього проекту.


— Система охорони здоров’я, у межах того, як ми працюємо і того, як розвивається економіка, теж розвивається. Ми бачимо сьогодні оновлене відділення, і це добре. Я дякую нашим депутатам, голові ОДА Валерієві Головку за розуміння проблем медицини. Запити наші наразі надзвичайно великі, всі вони першочергові, але робити їх треба поступово, крок за кроком, — сказав директор Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА Віктор Лисак.

 


У заході також взяли участь депутат Полтавської обласної ради Олег Сазонов, головний лікар Кременчуцького обласного онкологічного диспансеру Володимир Севідов та керівники закладів охорони здоров’я. Після урочистої частини, вони оглянули відремонтоване приміщення.

 

 

 

Прес-служба Полтавської ОДА

 

 

 

Автор: прес-служба
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Твоя влада:

Проект «Твоя влада» - офіційна сторінка Полтавської обласної держадміністрації

«ТВОЯ ВЛАДА». ПРО ПРОЕКТ

Комунікаційні майданчики розвиваються з неймовірною швидкістю. Обласна влада повинна користуватися ними для ефективного зв’язку з мешканцями Полтавщини.

Відкритість — є одним із головних пріоритетів Полтавської ОДА. Наша структура працює над цим, щоб якомога ефективніша налаштовувати зв’язок з усіма жителями нашої області.

Прес-служба Полтавської ОДА намагається по максимуму використовувати наявні наразі майданчики для комунікації: газети, телебачення, живе спілкування з людьми. Але вже очевидно, що велику частину інформаційного поля зараз займає саме онлайн.

На початковому етапі ми налагодили комунікацію через соціальні мережі: почали інформувати користувачів «Facebook» та «Twitter» про нашу діяльність та робити все можливе, щоб спілкування було діалогом, а не монологом.

Наступний крок — це більш ефективне інформування полтавців про нашу діяльність через інтернет-видання. Полтавська ОДА активно співпрацює з цим видом медіа. Зараз ми відкриваємо проект «Твоя влада», щоб мати можливість показати роботу обласної влади, провести читача коридорами ОДА, познайомити з її працівниками.

Ми готові до діалогу з кожним. Готові до діалогу з Тобою. Тому що ми — Твоя влада.

Прес-служба Полтавської ОДА

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх