На ремонт вулиці Герасимовича проситимуть гроші з обласного бюджету

9.06.2017, 14:05 Переглядів: 2 243

На ремонт вулиці Герасимовича проситимуть гроші з обласного бюджету

Ремонт дороги планували закінчити до 10 червня

Капітальний ремонт дороги на вулиці Академіка Герасимовича не встигають завершити до 10 червня. Виділених 11 млн грн не вистачає, щоб завершити ремонтні роботи.

 

Міський голова Кременчука Віталій Малецький при голові Полтавської ОДА Валерії Головку повідомив, що Кременчук звертатиметься до обласної влади, щоб з обласного бюджету виділили кошти на завершення ремонту дороги.

 

 

Також голова Полтавської ОДА Валерій Головко додав, що наступного року дороги Полтавщини ремонтуватимуть за «Пріоритетною картою ремонту доріг».

 

- До кінця року плануємо створити карту пріоритету ремонту доріг. В першу чергу дороги повинні вести до соціальних та медичних закладів, шкіл. Тоді ми сідаємо з міськими головами, головами об’єднаних громад і вирішуємо що у 2018 році ми виділяємо гроші на цю дорогу, наступний рік буде наступна. Тому що гроші ж не беруться з нікуди, - зауважив голова Полтавської ОДА.

 

Кошти на ремонт планують залучати від законопроекту №3038 про направлення 5% ренти від видобутку нафти, газу і газоконденсату до місцевих бюджетів.

 

– Сподіваюся, що законопроект 3038, який передбачає залишок 5% ренти на відбудову інфраструктури області дасть певний поштовх для прискорення цієї роботи, - додав Валерій Головко.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх