Народний депутат Віталій Купрій взяв під особистий контроль будівництво мосту через Дніпро

8.06.2017, 16:04 Переглядів: 2 579

Народний депутат Віталій Купрій взяв під особистий контроль будівництво мосту через Дніпро

Народний обранець у Кременчуці поспілкувався з мешканцями та взяв під особистий контроль вирішення загальноміських проблеми

Капремонт Крюківського мосту, індивідуальні газові лічильники та рівні дороги – про це говорив народний депутат України від УКРОПу Віталій Купрій під час візиту до Кременчука 2 червня. Народний обранець був у місті лише кілька годин. Та за цей час встиг поспілкуватися з мешканцями і взяти під особистий контроль вирішення загальноміських проблем.


– Партія «УКРОП» виступає за сильну Україну! Через позицію Порошенка нашу країну зараз зневажають. Злізти з голки МВФ та знищити корупцію – ось наші програмні моменти, – наголосив нардеп та відповів на декілька наших запитань.


– Шановний Віталію Миколайовичу, ви робили запити стосовно будівництва мосту через річку Дніпро у селі Чикалівка, а не у Кременчуці. Що ви з’ясували?

– Питання будівництва мостового переходу я взяв під особистий контроль. Зі своїх запитів я маю інформацію, що міська рада Кременчука не надавала проектів. Тож, навіть якщо будівництво мосту буде у Чикалівці, це потрібно робити лише за умови капітального ремонту Крюківського мосту. Це дуже важлива артерія, не можна про нього забувати. І фінансуватися ремонт мосту, як важливого стратегічного об’єкта, має з державного бюджету, а не місцевого чи обласного.


– Ви ініціатор законопроекту щодо встановлення побутовим споживачам природного газу індивідуальних лічильників. Чому вирішили втрутитися?
– Так, ми подали законопроект. Я вважаю, що лічильники мають бути індивідуальними. Проблема тягнеться ще з 2015 року, та нічого не вирішується. Газові компанії «ламають людей через коліно» і встановлюють побудинкові лічильники, що неправильно. Але за наш законопроект не проголосують, поки Порошенко у змові з олігархами.


– Відома проблема Кременчука та і всієї країни – ремонт доріг. Чи може Кременчук розраховувати на фінансування з державного бюджету?
– Я особисто проїдуся дорогою від Кременчука до Києва і погляну, у якому стані дорожнє покриття. Я буду вимагати фінансування та докладу всіх зусиль, щоб гроші на ремонт доріг у Кременчуцькому районі таки виділили.


Після розмови з місцевими журналістами Віталій Купрій поспілкувався з містянами та дізнався про проблеми, які їх турбують. Він розглянув кожну скаргу кременчужан. Стосовно деяких дав правову та юридичну консультацію відразу, а ті, що потребують вирішення в часі – записав особистий секретар. Також нардеп пообіцяв долучити професійних юристів та осіб, компетентних у цих питаннях.

Автор: ТелеграфЪ
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх