Кременчуцькі футболісти завершили сезон на «мажорній ноті»

2.06.2017, 19:40 Переглядів: 4 993

Кремінь переміг Нікополь та поставив хорошу крапку в завершенні сезону у Другій лізі

2 червня футбольний клуб Кремінь в останньому матчі сезону переміг Нікополь з рахунком - 3:1. Стратегічного значення для кременчуцької команди цей матч не мав ніякого значення, адже команда завоювала бронзові нагороди та вихід у Першу лігу, але футболісти хотіли подарувати перемогу вболівальникам в останній грі сезону.


Перед матчем мер Кременчука Віталій Малецький дитячій академії «Кременя» подарував футбольні м’ячі. Він зазначив, що діти наше майбутнє, яке рівняється на першу команду.


- Звичайно найбільше досягнення вихід у Першу лігу. Довгий шлях був у Кременя, але попереду нові здобутки та горизонти, - зауважив міський голова.


Кременчуцькі футболісти завершили сезон на «мажорній ноті»


Капітан «синьо-білої» дружини Ігор Тимченко вручив директору клубу Андрію Недяку футболку з автографами гравців, тренерів та керівництва клубу, які здійснили мрію кременчуцьких вболівальників та мера Олега Бабаєва – вихід у Першу лігу. Ця футболка стане одним з перших експонатів у музеї клубу, який буде створено на стадіоні "Кредмаш".


Кременчуцькі футболісти завершили сезон на «мажорній ноті»

На футбоці розписалися також Роман Кунєв, який зараз грає за "Ворсклу", Андрій Сторчоус "Черкаський Дніпро" та Валерій Курелєх "Гірник-Спорт"


Також відзначили одного з найпалкіших вболівальників «Кременя» Віталія, який підтримував команду не лише вдома, а й на виїзних іграх.


Кременчуцькі футболісти завершили сезон на «мажорній ноті»

 

«Кремінь» - «Нікополь»  - 3:1

Голи: Піскун, 60, Ентін, 69, Козлов, 74 - Вакулінский, 90

«Кремінь»: Олійник, Бобров, Кравчук, Ентін, Горват, Піскун, Богданов (Тєртишний, 64), Степанчук, Кошадзе, Козлов, Тимченко (Іванов, 69). Запасні: Лєнчінков, Бичков, Москалик, Лісовий, Скоцький. Головний тренер: Сергій Ященко.

«Нікополь»: Петриченко, Астахов, Махнєв, Дегтярьов, Таряник, Мілесін, Вакулінский, Кренько (Воронін, 63), Шестипалов, Кривич, Коломоєць. Запасні: Гришин, Донець. Головний тренер: Георгій Варжеленко.

 

Арбітр: Роман Блавацький (Львів)

Асистенти: Роман Соботюк (Житомир), Ярослав Пилипенко (Кропивницький)

Резервний арбітр: Олександр Садовий (Кременчук)

Інспектор: Віталій Дяденко (Кропивницький)

 

 

Ворота після дискваліфікації Віталія Онопка у цьому матчі зайняв досвідчений Андрій Олійник. Старожил «Кременя», який з перших днів відновленого клубу грає за «синьо-білих» вперше у сезоні вийшов з перших хвилин.


З перших хвилин господарі активно тиснули на ворота суперника, але м’яч у ворота не йшов. На 15 хвилині капітан «Кременя» після передачі Степанчука не зміг пробити з гострого кута. А за 5 хвилин Артем Козлов головою пробив у перекладину суперника. До перерви «Кремінь» рахунок так і не відкрив.


У другому таймі «Кременю» все-таки вдалося відкрити рахунок, Степанчук заробив штрафний, а після навісу Богданова першим передачу замкнув Влад Піскун -1:0. Зрівняти рахунок міг і Леван Кошадзе, але не зміг переграти голкіпера. За кілька хвилин подача Кошадзе з кутового принесла свої плоди. У штрафному майданчику Іванов, який тільки вийшов на заміну пробив у ворота, але голкіпер «Нікополя» вибив м’яч перед собою, і тут на добиванні зіграв Дмитро Ентін.


Артем Козлов перехопивши передачу гостей з центра поля реалізував вихід один на один з воротарем – 3:0. В одному з ігрових моментів Артем отримав травму тому змінити статистику кращих бомбардирів у цьому сезоні чи в історії Кременя (23 голи у 1967 році – ред.) йому не вдалося змінити, на рахунку Артема Козлова 22 голи за 1 сезон.


Під кінець матчу Нікополю двічі вдалося взяти ворота господарів. Спочатку Шестипалов ударом зі штрафного забив гол, але боковий арбітр з незрозумілих причин не зарахував гол. Але підопічні Георгія Варжеленка у доданий арбітром час забили гол престижу. Передачу Шестипалова головою замкнув Вакулинський – 3:1.

 

Кременчуцькі футболісти завершили сезон на «мажорній ноті»
На матч «Кременя» завітав директор «АвтоКрАЗ» та президент «Ворскли» Роман Черняк

 

Першу лігу покинули Буковина, Тернопіль та Скала. Підвищення у класі отримали: Жемчужина, Рух та Кремінь. 6 та 10 червня Балкани з Сумами зіграють перехідні матчі за місце у Першій лізі.


Зараз «Кремінь» на два тижні пішов у відпустку. За словами керманича «Кременя» Сергія Ященка, команда після відпустки розпочне підготовку до нового сезону.


- Сезоном задоволений, в принципі практично все вдалося. Хлопцями задоволений. Подякував за відношення до гри, ми все-таки грали з такими командами, які в фінансовому плані й в усіх інших відношеннях були сильнішими за нас (у «Кременя» була найкоротша лавка запасних – ред.). Можливо й виникали фінансові проблеми, але хлопці не зважали на них й продовжували грати. Головне наше завдання було виконане на честь пам’яті Олега Бабаєва. Хлопці сказали, що зроблять все щоб вийти у Першу лігу, вони це і зробили.


- Чи визначилися хто покине команду?
- Ні, завтра будемо вирішувати. Не хочемо по "гарячих слідах" приймати рішення. Завтра поспілкуємося з ким продовжимо контракт, а з ким ні. Тим паче у більшості гравців закінчується контракт 30 числа. Після цього йдемо у відпустку. Згідно з планом-календарем орієнтовно збираємося 15 червня, а вже 15 липня запланована перша гра чемпіонату. У разі перенесення графіку у нас буде більше часу на підготовку до сезону.


Щодо рішення ФФУ про стадіон «Кремінь-Арена» директор клубу Андрій Недяк повідомив, що стадіон внесли до реєстру стадіонів. Надія є, але клуб чекає офіційного рішення про допуск стадіону зі штучним полем до гри у Першій лізі, рішення приймуть найближчого тижня.

 

Результати 34 туру

«Кремінь» - «Нікополь» - 3:1
«Жемчужина» - «Металург» - 8:0
«Мир» - «Суднобудівник» - 6:0
«Поділля» - «Іллічівець-2» - 1:0
«Рух» - «Енергія» - 6:0
«Нива » - «Реал Фарма» - 1:1
«Інгулець-2» - «Тепловик-Прикарпаття» - 0:2

 

Турнірна таблиця Другої ліги 

Кременчуцькі футболісти завершили сезон на «мажорній ноті»

 

Турнірна таблиця Першої ліги

Кременчуцькі футболісти завершили сезон на «мажорній ноті»

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь", Олександр Попенко Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх