Перший пішов. Депутати виділять кошти на реконструкцію стадіонів «Кредмаш» та «Кремінь-Арена»

4.06.2017, 12:03 Переглядів: 4 711

Перший пішов. Депутати виділять кошти на реконструкцію стадіонів «Кредмаш» та «Кремінь-Арена»

На черговій сесії депутати Кременчуцької міської ради внесуть зміни до програми розвитку футболу

Депутати Кременчуцької міської ради з міського бюджету виділять кошти на переший етап реконструкції стадіонів “Кредмаш” та “Кремінь-Арену”. Відповідний проект рішення розміщеним на сайті міської ради, його винесуть найближчої сесії - 13 червня.

 

 

Згідно з документом, депутати збільшать фінансування програми розвитку футболу на 2015-2018 роки. Кошти передбачені на фінансування реконструкції стадіону “Кредмаш” та спортивних майданчиків біля стадіону “Кремінь-Арена”. Зараз завершується робота над проектами.

 

 

За словами заступника мера Руслана Проценка, на новому стадіоні буде передбачений музей. До уваги вболівальників зі стажем: програмки та сувенірну атрибутику далеко не ховайте:)

 

Згідно з проектом рішення на реконструкцію виділять 10 млн грн, з них: 6,3 млн грн з міського бюджету та 3,7 млн грн з інших джерел фінансування.

 

- У розділі «Фінансове забезпечення Програми» в таблиці «Прогнозні обсяги та джерела фінансування Програми» в рядку таблиці «Орієнтовний обсяг фінансування усього, в тому числі» у стовпчику 2017 рік замість суми 7358,4 тис.грн. читати 17358,4 тис.грн., у стовпчику 2018 рік замість суми 9198,1 тис.грн. читати 29198,1 тис. грн., у стовпчику «Усього витрат» замість суми 27152,5 тис.грн. читати 57152,5 тис. грн, - йдеться у повідомленні.

 

Перший пішов. Депутати виділять кошти на реконструкцію стадіонів «Кредмаш» та «Кремінь-Арена»

 

Роботи з будівництва стадіону «Кредмаш» розбиті на 4 черги:

 

- Перша черга коштує приблизно 28 млн грн. У планах за 3-4 роки побудувати навісну трибуну на 3,5 тисячі місць з підсобними приміщеннями, підготувати поле з натуральним покриттям, також зробити легкоатлетичне ядро з цілим комплексом секторів для легкої атлетики.

- Друга – четверта черги включають будівництво ще однієї трибуни на 1700 глядачів, будівництво міні футбольного поля, майданчики для занять баскетболом, волейболом та тенісом, силовою атлетикою.
 

Нагадаємо, з міського бюджету вже були виділені кошти у розмірі 400 тисяч грн на розробку проектно-кошторисної документації з реконструкції комунального стадіону “Кредмаш” та будівництва спортивних майданчиків зі штучним покриттям для ігрових видів спорту на території стадіону “Кремінь-Арена”.

 

Теги: стадіон
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх