Голкіпер ХК «Кременчук» Едуард Захарченко гратиме за англійський клуб

19.05.2017, 10:10 Переглядів: 2 872

Голкіпер ХК «Кременчук» Едуард Захарченко гратиме за англійський клуб

Воротар кременчужан перейшов до англійського хокейного клубу «Ноттінгем Пантерс»

Голкіпер збірної України та хокейного клубу «Кременчук» Едуард Захарченко на правах вільного агента підписав контракт з англійським ХК «Ноттінгем Пантерс», учасником Ліги Чемпіонів-2017/18. За інформацією прес-служби клубу, контракт з Едуардом Захарченком закінчився, він був укладений на сезон 2016/17.

 

21-річний воротар у регулярному чемпіонаті за кременчужан зіграв 26 матчів. Він відбивав 94,6% кидків при коефіцієнті надійності 1,46 шайби за матч. У плей-офф Захарченко зіграв десять матчів, відражаючи 92,3% кидків при коефіцієнті надійності 1,67.

 

На минулому в Україні чемпіонаті світу 2017 року дивізіоні 1А, Едуард зіграв чотири поєдинки, відражаючи 94,3% кидків при коефіцієнті надійності 2,23 шайби за матч.

 

«Ноттінгем Пантерс» виступає у найсильнішій хокейній лізі Великобританії - EIHL, в якій беруть участь 10 команд. Домашньою ареною клубу є 8-тисячний National Ice Centre. Минулий сезон «Пантерс» завершили на четвертому місці в регулярному чемпіонаті, а в плей-офф вибули на стадії чвертьфіналу.

 

Проте, «Пантерс» вдалося виграти другий за значимістю хокейний єврокубок - Континентальний Кубок, завдяки чому «Ноттінгем» завоював путівку в Лігу чемпіонів, де стартує вже в серпні цього року.

 

У Лізі чемпіонів сезону 2017/2018 «Ноттінгем» зіграє в групі «F» разом з «Берном» (Швейцарія), ТПС (Фінляндія) і «Градец Карлові» (Чехія).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх