Надзвичайно зручні дошки для нарізання від Joseph Joseph

16.05.2017, 09:00 Переглядів: 3 378

Надзвичайно зручні дошки для нарізання від Joseph Joseph

У плані площі сучасний світовий дизайн спрямував свій фокус на розумне її використання. Тому на сьогоднішній день ми вже маємо достатньо рішень для кухні, що забезпечують максимально комфортне та економічне зберігання всього необхідного. І виробники різноманітних механізмів для кухні не єдині, хто переймається цим питанням.


Я вже майже 10 років створюю кухонні інтер’єри, тому можу з упевненістю сказати, що, нажаль, не багато людей знають, що для нарізання різних продуктів треба використовувати окремі дошки. А ті, хто знає про це, не можуть бути впевненими у тому, що усі родичі використовують їх за призначенням, бо людині, яка не часто готує, складно ідентифікувати дошки за призначенням.


Можливо, Ви ніколи не переймались цим питанням, але це важливо. Як мінімум для того, щоб не відчувати смак риби у фруктовому салаті. А як максимум для того, щоб хвороботворні бактерії, які можуть бути у сирому м’ясі, не потрапили до організму людей, яких Ви годуєте. Не даремно ведучі програми «Ревізор» гостро реагують, коли бачать у закладі громадського харчування одну єдину стареньку дерев’яну дошку для нарізання.

 

Надзвичайно зручні дошки для нарізання від Joseph Joseph


Цю проблему повністю вирішив британський дизайнер Деміан Еванс, створивши спеціальний сет для Joseph Joseph. Він складається з чотирьох дошок та кейсу для зберігання. Важливо, що кожна дошка має власне маркування: для риби, для овочів та фруктів, для сирого м’яса та термічно обробленого м’яса. А кейс дозволяє зручно та економно зберігати їх навіть щойно помитими. Весь комплект займає зовсім мало місця на стільниці і при цьому забезпечує Вас усіма необхідними для приготування дошками. І це значно зручніше, ніж кожного разу виймати дошку з шафи, а потім сушити її перед тим, як повернути на місце.


У Кременчуці Ви можете придбати цей сет у єдиному місці, де кухню розуміють максимально широко, щоб завжди досягати найкращого результату для своїх Замовників. У студії кухонного інтер’єру Resolut. У нас Ви завжди знайдете багато цікавого для своєї кухні. Завітайте до нас та переконайтесь у цьому самостійно.
вул. Театральна (Воровського) 42, ТЦ «Арсенал», 2-ий поверх, тел. (098)22-333-22

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх