Збір підписів не допоміг: міст будуватимуть біля Горішніх Плавнів

15.05.2017, 09:45 Переглядів: 6 107

Збір підписів не допоміг: міст будуватимуть біля Горішніх Плавнів

Степан Кубів та Китайська корпорація доріг і мостів домовилися про будівництво мосту біля Кременчука та реконструкцію Шулявського шляхопроводу у Києві

Українські урядовці домовилися з китайцями про будівництво мосту біля Кременчука та реконструкцію Шулявського шляхопроводу у Києві.

 

На форумі в Китаї “Один пояс, один шлях” домовилися представники української делегації та керівництва Китайської корпорації доріг та мостів. Про це повідомляє Міністерство економічного розвитку та торгівлі України. 

 

Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів відзначив, що підготовка проектних пропозицій будівництва мостового переходу біля Кременчука та проекту реконструкції Шулявського шляхопроводу у м. Києві буде на загальну суму $400 млн.

 

Підготовчі роботи щодо цих проектів планують завершити не пізніше вересня. Після цього планують укласти договори на виконання робіт з корпорацією. Наразі створять робочу групу для комплексного опрацювання цих інвестпроектів, до якої увійдуть представники Мінекономрозвитку, Мінінфраструктури, Мінфіну та Укравтодору. 

 

- З метою покращення умов, збільшення пропускної спроможності та швидкості руху, підвищення конкурентоспроможності мультимодальних контейнерних перевезень сполученням Китай-Західна Європа-Китай та транзит територією України, ми готові докласти зусиль до розвитку і модернізації транспортної інфраструктури України на основі проектів публічно-приватного партнерства та інших сучасних форм співпраці, - наголосив Степан Кубів.

 

Нагадаємо, що у Кременчуці намагались боротись з китайськими інвесторами за допомогою збору підписів. 

 

 

А Укравтодор пропонував приробити до Крюківського мосту метро.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх