Футболісти «Кременя» виривають перемогу у матчі з одеситами

3.05.2017, 17:43 Переглядів: 4 073

Футболісти  «Кременя»  виривають перемогу у матчі з одеситами

У матчі за 6 очок підопічні Сергія Ященка збільшують відрив від найближчих переслідувачів за третє місце

3 травня Міський футбольний клуб "Кремінь" переміг одеську "Реал Фарму" з рахунком - 3:0.

 

 

Хоч матч і відбувся у робочий час, трибуни стадіону наповнилися як у вихідний день – 1100 вболівальників (за даними офіційного сайту). Однозначної відповіді чому вирішили провести матч саме о 15 годині немає. Серед варіантів – «фармацевти» подорожують на виїзні ігри потягом, але їх транспорт відправлявся лише о 9-10 вечора.

 

Футболісти  «Кременя»  виривають перемогу у матчі з одеситами

 

Перевага «Кременя» на полі вилилася у гол на 5 хв матчу. Захисники «Реал Фарми» загубили швидкого Левана Кошадзе, який влучним ударом відкрив рахунок у матчі. «Синьо-білі» відчувши перевагу почали грали у свій футбол, вільно віддавали передачі як флангами так і центром поля. Це дало свої результати. Другий гол не змусив себе довго чекати. Євген Кравчук головою замкнув передачу зі стандарту - 2:0.

 

Після перерви гості мали можливість вийти вперед. Гравці «Реал Фарми» пробили з воротарського кутка, але надійно зіграв голкіпер «Кременя» Віталій Онопко. Господарі продовжували тиск воріт суперника. Артем Козлов продовжував штурмував ворота «фармацевтів», лише з третьої спроби він з-за меж штрафної, ударом з лівої, відправив м’яч у ближню стійку – 3:0.


Коли останню крапку в матчі вже поставили футболісти «Кременя», вболівальників розважив чорно-білий котик, який спочатку тихенько проходив за лавою запасних, а згодом вибіг на поле.

 

Футболісти  «Кременя»  виривають перемогу у матчі з одеситами

 

«Кремінь» здобуває необхідних три очки, які збільшують відрив від найближчих переслідувачів у підвищенні в класі.

 

"Кремінь" - "Реал Фарма" - 3:0

Голи: Кошадзе 5', Кравчук 19', Козлов 61'

«Кремінь»: Онопко, Піскун, Кравчук, Ентін, Горват, Лісовий (Іванов, 76), Богданов, Кошадзе, Степанчук (Тєртишний, 71), Козлов (Скоцький, 81), Тимченко. Запасні: Олійник, Бичков, Бобров, Москалик. Головний тренер - Сергій Ященко

«Реал Фарма»: Кравченко, Забродський (Хромих, 46), Серденюк, Бабенцов, Какушин, Костюк, Бичков (Злепко, 46), Бондаренко, Воробей (Поліщук, 54), Пятов, Грубий. Запасні: Георгица, Дмитрієв, Задойко, Лиховидов. Головний тренер - Володимир Горілий

Арбітр: Віталій Маляр (Хмельницький). Асистенти: Сергій Старча, Микола Кузьменко (обидва - Київ)

Резервний арбітр: Олександр Садовий (Кременчук)

Інспектор: Володимир Головко (Дніпро)

 

 

Після матчу граючий президент «Реал Фарми» Микола Лиховидов привітав «Кремінь» з перемогою.

- Соромно, що моя команда програла. Кожна команда грає так, як їй дозволяє суперник. Кремінь сьогодні всім довів, що він не просто так закінчив першу частину на першому місці. Кремінь довів, що він заслуговує грати у першій лізі, обігравши нас на класі. Це було видно по грі та результату. Нам потрібно працювати та робити висновки. У команді не зміг зіграти захисник Новицький. Мабуть, це сказалося на грі в центрі обороні. Також воротар, який зіграв багато ігор на нуль зіграв нижче своїх можливостей.

Поки є теоретичні шанси ми будемо боротися за підвищення в класі. Мене часто питають чи є в команди завдання? Завдання - грати та перемагати у кожному матчі. Якщо ставиш завдання команда гірше чи краще грає? Ви хочете грати у першій лізі? Подивіться на себе в сьогоднішній грі. Вам на першість бані потрібно грати. Нас «Кремінь» обійшов у швидкості, ігровому мисленні та бажанні перемогти.

 

Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко:
- Це був вирішальний матч цього кола з нашими найближчими суперниками. Тому ця гра була за 6 очок. Ми хлопців налаштовували на максимальну самовіддачу, на максимальну гру в русі, технічному оснащенню. Знали, що команда не поступлива. Ігри з ними важко складаються. Тому хлопці на цю гру налаштувалися, їм дійшли наші настанови як у тактичному так і психологічному плані. Вітаю хлопців з перемогою та бажаю надалі продовжувати грати з таким настроєм, бажанням та самовіддачею.

- Чому не зміг зіграти Богдан Бичков?
- У нього серйозна травма. Він практично відновився, але ми в такій грі не наважилися випустити. Вирішили поберегти й внесли його в заявку, щоб морально підтримати. Думаю він встигне відновитися до наступної гри, адже больових відчуттів у нього немає, але є невеличка гематома.
- Що з Владом Бобровим, за цей час він не разу не вийшов на поле?
- Він молодий футболіст. Думаю, його час ще настане. Багато футболістів, які в нас грають, не одразу вписуються у гру, команду. Проходить час вони адаптуються і починають грати.

 

Півзахисник "Кременя" Сергій Степанчук зауважив:
- Ми дуже сильно налаштовувалися на цю гру. Ми повинні були сказати нашим уболівальникам та нашому керівництву, що ми сильна команда і нам все під силу. І ми це зробили. На рахунок суперника, ми від них очікували більшого, але за рахунок нашої самовіддачі й дружнього колективу ми їх просто переграли, адже у нас горіли очі й ми дуже сильно хотіли виграти. Дякую всім: керівництву, тренерам, а особливо футболістам. Ми довели що ми колектив:)

 

Захисник «Кременя» Євген Кравчук, який вперше відзначився за «синьо-білих» розповів:
- Ми дуже налаштовувалися на цю гру. Перед грою на тренуванні нам тренер сказав, що необхідно налаштовуватися, адже рухатися назад вже немає куди. Необхідно лише вперед. Вже час радувати наших вболівальників.

Перед грою ми переглядали не одну гру «Реал Фарми», ми бачили ці аути, хороша гра 17 номера. Все це ми обговорювали з тренером. Він сказав грати на цьому гравці, слідкувати за ним, адже на нього йдуть постійні заброси у штрафну. Саме цьому приділили більшу увагу. Важка гра з суперником плюс висока температура ускладнювали гру. Але я думаю, що ми впоралися. На виїзну гру з «Енергією» налаштовані сильно.

 

Турнірна таблиця

Футболісти  «Кременя»  виривають перемогу у матчі з одеситами

 

Результати 28 туру, 3-5 травня

«Кремінь» - «Реал Фарма» - 3:0

«Жемчужина» - «Тепловик-Прикарпаття» - 0:1

«Кристал» «Арсенал-Київщина» - -:+

«Мир» «Інгулець-2» - 0:0

«Поділля» «Нива» - 0:0

«Нікополь» «Енергія» - 3:1

«Балкани» - «Суднобудівник» - 5:0

«Металург» - «Іллічівець-2» - 0:5

 

Анонс 29 туру, 7-9 травня

«Арсенал-Київщина» - «Мир»

«Нива» - «Рух»

«Інгулець-2» - «Поділля»

«Тепловик-Прикарпаття» - «Кристал»

«Енергія» - «Кремінь»

«Суднобудівник» -  «Металург»

«Реал Фарма» - «Жемчужина»

«Іллічівець-2» - «Нікополь»

 

8 травня "Кремінь" на виїзді зіграє з новокаховською "Енергією". 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх