Ще два гравця ХК «Кременчук» покинули розташування збірної

21.04.2017, 14:37 Переглядів: 3 165

Ще два гравця ХК «Кременчук» покинули розташування збірної

Чемпіонат світу стартує у суботу 22 квітня

Список гравців національної збірної команди України, що продовжують підготовку до чемпіонату світу з хокею, скоротився ще на два прізвища. Про це повідомляє прес-служба Федерації хокею України.

 

 

Через травму участь у змаганні не братиме захисник-універсал хокейного клубу «Кременчук» Олексій Мельников. В той же час Севастьян Карпенко не потрапляє у склад збірної за рішенням тренерського штабу, яке прийняло рішення після двостороннього матчу.


Проте участь у двосторонньому матчі взяв Роман Благий, який продовжує відновлення після травми. Крім нього після операції відновлюється Андрій Міхнов.


У заключну заявку на чемпіонат світу потраплять 22 гравця: 2 голкіпера та 20 польових гравців. Зараз у розташуванні збірної 25 гравців:


Воротарі: Едуард Захарченко («Кременчук»), Андрій Безхлібний («Кривбас»), Богдан Дьяченко («Донбас»).

Захисники: Володимир Алексюк, Олександр Побєдоносцев, Денис Петрухно, Ігор Кугут, Всеволод Толстушко («Донбас»), Володимир Варивода, Денис Ісаєнко, Дмитро Ігнатенко («Кременчук»), Кирило Катрич («Кривбас»).

Нападники: Сергій Бабинець, Віталій Лялька, Нікіта Буценко, Артем Бондарєв, Дмитро Німенко, Олег Шафаренко («Донбас»), Владислав Гаврік, Артем Гніденко, Юрій Петранговський, Сергій Кузьмик, Георгій Кіча, Дмитро Чернишенко («Кременчук») та Андрій Денискін (Hampton Road Whalers, США).

Головний тренер Олександр Савицький. Тренери: Дмитро Підгурський, Павло Міхонік. Генеральний менеджер Сергій Мазур. Начальник команди Олександр Буткевич

 

 

Нагадаємо, що чемпіонат світу пропустить капітан збірної України нападник Віктор Захаров. Також отримали пошкодження захисник Денис Петрухно і форвард Олег Шафаренко. По ходу підготовчого збору тренерський штаб відсіяв захисників Володимира Романенка та Віталія Андрейківа. За сімейними обставинами пропустить турнір Шаміль Рамазанов. Ще один захисник Ігор Мережко продовжує виступати в плей-офф WHL.

 

Календар матчів збірної, прямі трансляції на каналі «Перший»:

Ще два гравця ХК «Кременчук» покинули розташування збірної

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх