106,2 млн. грн. задекларували кременчужани та мешканці району

22.04.2017, 15:06 Переглядів: 2 359

106,2 млн. грн. задекларували кременчужани та мешканці району

Кременчужани найактивніше декларують подарунки та спадок

1767 декларацій про майновий стан і доходи подали кременчужани та мешканці Кременчуцького району. З них 373 декларацій - для отримання податкової знижки. За інформацією прес-служби Кременчуцької ОДПІ, дані надані станом на 14 квітня.

 

106,2 млн. грн. задекларовано доходів. Сума податкових зобов’язань, яка самостійно визначена громадянами в податкових деклараціях складає 3,4 млн. грн., з них податку на доходи фізичних осіб – 2,8млн.грн. та 0,6млн.грн. військового збору.

 

Цьогоріч про отримані доходи за минулий рік відзвітувалось найбільше громадян, які отримали спадщину – 385. Також активно декларують доходи від продажу сільськогосподарської продукції – 384 декларації. Про отримані доходи від здачі в найм власного майна прозвітували 373 особи, а 172 громадянина прозвітували про отримані доходи від продажу нерухомого та рухомого майна.

 

До кінця Деклараційної кампанії - 2017 залишилося два тижні. Останній день подання податкової декларації про майновий стан і доходи за 2016 рік – 3 травня 2017 року. Для тих громадян, які бажають отримати податкову знижку – упродовж всього року.

 

Подати декларацію зобов’язані громадяни, які протягом 2016 року:
- отримали дохід не від податкових агентів (тобто від інших фізичних осіб, які не зареєстровані як самозайняті особи). До таких доходів відносяться, зокрема, доходи від надання в оренду рухомого або нерухомого майна іншим фізичним особам; успадкування чи отримання у дарунок майна не від членів сім’ї першого ступеня споріднення тощо;
- отримали від податкових агентів доходи, які не підлягали оподаткуванню при виплаті, але які не звільнені від оподаткування. До таких доходів відноситься, зокрема, операції з інвестиційними активами;
- отримали іноземні доходи;
- в інших випадках, передбачених законодавством, зокрема, при отриманні у власність майна за рішенням суду.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх