Спасательная операция в центре Кременчуга: спасли ондатру из туалета

20.04.2017, 11:01 Переглядів: 5 383

Спасательная операция в центре Кременчуга: спасли ондатру из туалета

С животным всё в порядке - оно отправилось жить к воде

19 апреля общественная активистка, волонтер Алла Заможская достала из туалета дикое животное, о чем сообщила на своей странице в Facebook.

 

Туалет, в котором оказалась заключенной ондатра, представлял собой 4-метровую яму в частном секторе центра Кременчуга. Сначала Алла пыталась помочь ему выбраться собственными силами - оставила палку, в надежде, что животное поймет, как выбраться наружу, но метод не увенчался успехом. Тогда активистка обратилась за помощью в этом экзотическом деле к работникам КП «Спецсервис-Кременчуг». Общими силами им всё-таки удалось спасти животное.

 

«Врятувати рядового Раяна:))) Цей хелп триває вже декілька днів. Спочатку ми думали що вона (чи він) вилізе сам. Але не змогла, бо чомусь не схотіла вилазити по деревині. Як тваринка опинилась в ямі туалету достеменно невідомо... Не з першого разу, але таки вдалось зачепити її лассо. Це була феєрична картина - з туалету витягувати щось. Справа ускладнювалась глибиною і тим, що воно бігало по всій ямі - тому я виконувала скромну роль - великою палицею гнала в потрібний куточок. Скажу зразу - тваринка занадто жвава і дуже хотіла дістатися до водія Сергія, щоб його цапнути:))) Тваринка пішла жити до води там де їй і місце. Я не хочу думати, що в центрі міста хтось їх вирощує на хутро, чи просто набавився», - написала в посте Алла.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: facebook.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх