Стадіон «Кредмаш» закріпили за «Кременем» з правом оперативного управління

9.04.2017, 17:07 Переглядів: 4 945

Стадіон «Кредмаш» закріпили за «Кременем» з правом оперативного управління

Відповідне рішення прийняли депутати Кременчуцької міської ради на сесії 4 квітня

4 квітня на сесії Кременчуцької міської ради стадіон "Кредмаш", який належав до комунальної власності міста, закріпили за комунальним закладом фізичної культури та спорту "Міський футбольний клуб "Кремінь" з правом оперативного управління.

 

- На балансі комунального закладу «Міський футбольний клуб «Кремінь» обліковуються будівлі та споруди стадіону, які розташовуються по вул. Гагаріна, 26-А у Кременчуці, що були прийняті до комунальної власності територіальної громади міста Кременчука від ПАТ «Кременчуцький завод дорожніх машин» згідно з рішенням Кременчуцької міської ради від 23.04.2013 та передані на баланс закладу на підставі рішення виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області від 31.05.2013 № 286 «Про затвердження актів приймання-передачі». Все майно, яке обліковується на балансі закладу (в т.ч. і будівлі та споруди по вул. Гагаріна, 26-А), - йдеться у рішенні.

 

Стадіон «Кредмаш» закріпили за «Кременем» з правом оперативного управління


Рішення прийняте для оперативного вирішення питань з реконструкції стадіону. За словами голови Федерації футболу Кременчука Андрія Недяка, зараз харківська фірма, яка розробляла проект стадіону «Кремінь-Арена» займається проектуванням стадіону «Кредмаш».


- Це рішення прийняте, щоб земля, яка знаходиться під стадіоном рахувалася за клубом. І тоді ми можемо замовляти проект і надалі займатися реконструкцією стадіону, - зауважив Андрій Недяк.


Заступник мера Руслан Проценко додав, що на процес проектної документації вже виділено 400 тисяч гривень з міського бюджету.

 

- По півріччі ми отримаємо всю проектно-кошторисну документацію, яку потім презентуємо. Потім будемо залучати міський, обласний та державний бюджети, - додав Руслан Проценко.


Роботи з будівництва стадіону «Кредмаш» розбиті на 4 черги:
- Перша черга коштує приблизно 28 млн грн. У планах за 3-4 роки побудувати навісну трибуну на 3,5 тисячі місць з підсобними приміщеннями, підготувати поле з натуральним покриттям, також зробити легкоатлетичне ядро з цілим комплексом секторів для легкої атлетики.
- Друга – четверта черги включають будівництво ще однієї трибуни на 1700 глядачів, будівництво міні футбольного поля, майданчики для занять баскетболом, волейболом та тенісом, силовою атлетикою.

 

 

Стадіон «Кредмаш» закріпили за «Кременем» з правом оперативного управління

 

А поки йде процес планування реконструкції стадіону "Кредмаш" до Кременчука завітає перевірка з Федерації футболу України. До міста найближчим часом завітають представники ФФУ та ПФЛ з перевіркою стану стадіону "Кремінь-Арена", щоб надати дозвіл грати "Кременю" у першій лізі на синтетичному газоні. 

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх