Кременчуцькі депутати попіарилися на газовій «трубі»

5.04.2017, 12:23 Переглядів: 3 235

Кременчуцькі депутати попіарилися на газовій «трубі»

Представники трьох політичних сил наввипередки писали звернення з вимогою скасувати абонплату за транспортування газу, яку ввела НКРЕКП. За іронією долі, якраз у цей день регулятор призупинив власне рішення

На сесії міської ради депутати були настільки стурбовані введенням “абонплати за газ”, що ухвалили аж три (!) звернення до вищих органів влади, зміст яких зводиться до того, щоб скасувати рішення НКРЕКП. Навіщо так багато? А все тому, що кожна партія хотіла попіаритися на скандальному питанні.

 

Депутати Олександр Роженко ("Рідне місто", автор одного з проектів), Віктор Калашник (позафракційний) та Олександр Кальченко (“Укроп”) пропонували об'єднати усі три проекти в один. До цього схилявся й секретар міськради Юрій Гриценко, заявивши, що всі три проекти принципово не відрізняються. Проте мер Віталій Малецький виступив за розгляд усіх трьох проектів. Депутат Руслан Ульянов (БПП) також запропонував голосувати окремо за кожний проект. І політичні амбіції взяли гору: за проект “Батьківщини”, (автор Олександр Головач), проголосувало 25 депутатів; за проект “Рідного міста” (автор Олександр Роженко) — 29 депутатів, проект РПЛ (автор Тетяна Сідерка) підтримало 28 депутатів.

 

Акція “задовбай” Гройсмана та Вовка стартувала, причому “навздогін паровозу” — якраз у день сесії стало відомо, що НКРЕКП зупинить дію постанови про абонплату.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх