Кременчуцьку «Театральну весну» відкрила «Замарашка» – Попелюшка-ЗК

23.03.2017, 14:30 Переглядів: 4 019

Кременчуцьку «Театральну весну» відкрила «Замарашка» – Попелюшка-ЗК

Це серйозна вистава про долю дівчаток, ув'язнених колонії для неповнолітніх, які вже не вірять у казки зі щасливим кінцем, але ще мріють про світле майбутнє

22 березня, у Кременчуці стартувало справжнє свято Мельпомени - фестиваль «Театральна весна», що завершиться 1 квітня капусником. Протягом 10 днів на сцені МПК різні театри поставлять 12 вистав!
 

Відкрила цьогорічний фестиваль справжнісінька «Замарашка» - вистава Народного театру «Арлекін», поставлена режисером Тетяною Широкою за п'єсою Януша Гловацького. Прем'єра «Замарашки» відбулась 27 лютого в актовій залі Кременчуцького педагогічного коледжу імені А. С. Макаренко. 

 

Це серйозна вистава про долю дівчаток, ув'язнених колонії для неповнолітніх, які вже не вірять у казки зі щасливим кінцем, але ще мріють про світле майбутнє. Одного разу до них заїхав іменитий режисер - знімати репортаж про в'язницю. Працюючи над матеріалом, він дізнався, що дівчата готують постановку «Попелюшка», а виконавиця головної ролі «сидить» ні за що, за примхою матері. Ось така «попелюшка». Просто у матері з'явився молодий коханець, який задивлявся на пасербицю і мама не придумала нічого кращого, ніж звинуватити дочку в крадіжці та засадити до буцегарні...

 

Цю своєрідну історію Попелюшки з колонії зіграли учні ліцею «Політ» при Кременчуцькому педколеджі та студенти коледжу, для більшості з яких - це перша вистава. Вийшло по-дорослому.

 

Розклад усіх наступних вистав можна побачити тут.

 

Фото: Александр Попенко
Автор: Руслана Горгола Фото: Александр Попенко
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх